Lämmitä sähköä säästävästi ilmastointilaitteella. Seinälle asennettavat Trotec-ilmastointilaitteet, joissa energiatehokas lämpöpumpputekniikka

Seinälle asennettavat PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH ilman ulkoyksiköitä ovat todellisia monitoimijoita. Kun ulkolämpötilat ovat kuumina kesäpäivinä sietämättömiä, ulkonäöltään erottuvat ilmastointilaitteet viilentävät nopeasti. Mutta niistä on moneen muuhunkin. Jos käytät PAC-ilmastointilaitetta asuinhuoneen tai toimistoon jäähdyttämiseen, käytät hyväksi vain 25 % mahdollisesta potentiaalista. Sillä: 4-in-1-ilmastointilaitteet tuulettavat, poistavat kosteutta ja jopa lämmittävät aivan yhtä tehokkaasti.

Erityisen käytännöllistä: Arkkumallina (lattialla) ja seinämallina (seinällä / katon alla) käytettävät ilmastointilaitteet lämmittävät ja jäähdyttävät täysin ilman ulkoseinälle asennettua yksikköä. Tarvitaan vain kaksi pientä reikää tuuletusaukoille. Reikiä varten ei tarvitse tilata kallista asennusta. Koska ulkoyksikköä ei tarvita, laitteen voi asentaa ja ottaa käyttöön helposti jopa itse.

Lämmitys ilmastointilaitteella? Kysymys on tekniikasta!

Toisin kuin tähänastiset ilmastointilaitteet, seinälle asennettavat ilmastointilaitteet PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH käyttävät moderneinta lämpöpumpputekniikkaa.

Siksi voidaan käyttää syksyllä tai talvella energiatehokkaana lämmityslaitteena.

Kumpikin ilmastointilaite on periaatteessa pieni ilma-ilmalämpöpumppu.

Jäähdyttävä laite siirtää lämpöä huoneesta ulos ja luovuttaa sen edelleen lämmönsiirtimen kautta. Tämä periaate toimii myös päinvastoin. Lämpöä imetään silloin ulkoa ja puhalletaan sisätilaan lämpimänä ilmana. Perinteiset lämpöpumput ottavat lämmitykseen käytettävän lämmön maaperästä. Ilma-ilmalämpöpumput ottavat lämmön ilmasta, jolloin lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa.

Se kannattaa: Huoneen lämmittämiseksi miellyttävään lämpötilaan tarvitaan selvästi vähemmän energiaa sen mukaan, mikä ulkolämpötila on.

Huoneeseen asennetut ilmastointilaitteet PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH säätävät sisälämpötilaa täysin automaattisesti. Laitteet jäähdyttävät lämpiminä päivinä enintään 34 m² tai 85 m³ kokoiset asuin-, makuu- ja toimistohuoneet miellyttävän viileiksi. Syksyn viileällä siirtymäkaudella ja kylmän talven aikana tämä ne tuottavat huoneeseen nopeasti leviävää lämpöä.

Moderneinta invertteritekniikkaa käyttävien, ilahduttavan energiatehokkaiden ilmastointilaitteiden SlimLine-kotelon syvyys on vain 20 cm, mutta niiden neljän toimintoa varmistavat miellyttävän sisäilmaston ympäri vuoden.

  • Lämmitys sähköä säästävällä lämpöpumpputekniikalla (teho enintään 2,0 kW, energiatehokkuusluokka A+)
  • Jäähdytys moderneimmalla invertteritekniikalla (jäähdytysteho enintään 2,6 kW, energiatehokkuusluokka A)
  • Tuuletus kolmella nopeudella
  • Kosteudenpoistoteho 1,2 l/h

Miten kallista lämmitys ilmastointilaitteella on?

Vaihtelee vuodenajan mukaan, mutta lämmittäminen ilmastointilaitteella voi olla jopa edullisempaa ja tehokkaampaa kuin kaasulämmitysjärjestelmän käyttö. Varsinkin hitailta lattialämmityksiltä kuuluu verrattain paljon aikaa kunnes ne tuottavat miellyttävää lämpöä huoneeseen. Ilmastointilaitteet PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH tuottaman lämmön voi sitä vastoin aistia koko huoneessa jo muutamassa minuutissa. Odottamattomat sään muutokset tai kylmät kaudet eivät vaadi päälämmityksen käynnistämistä. Säästät kallista kaasua ja rahaa.

Perusperiaate: Mitä lämpimämpää ulkona on, sitä vähemmän tarvitaan sähköenergiaa ilman lämmittämiseen. Kun syksy/talvi on lauha, sähkön ja ilmastointilaitteen käyttö lämmitykseen voi olla selvästi edullisempaa kuin kaasun käyttö.

Seinälle asennettavat ilmastointilaitteet PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH saatavana tarjoushintaa alk. 1199,95 € Trotec-kaupasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*