UUSI Seinäilmastointilaite PAC-W 2600 SH: Yksikoteloinen 4-in-1-ilmastointilaite ilman ulkoyksikköä – jäähdyttää, lämmittää, tuulettaa ja poistaa kosteuden

Kesälomalle lähteminen ei tänä korona-vuonna käykään ihan noin vain. Vaihtoehtoisesti teemme siis olomme kotona mahdollisimman mukavaksi – ja tarjoamme seinäilmastointilaitteella PAC-W 2600 SH vastauksen kesän kuumimpaan kysymykseen: ”Hikoiletko vielä vai elätkö jo?” Tämän tehokkaan kiinteästi asennettavan seinälaitteen ansiosta oleskelu asuin- ja makuutiloissa on siedettävää, vaikka ulkolämpötila kipuaisi trooppisiin lukemiin. Ja mikä parasta: Rumaa ulkoyksikköä ja ilman poistoilmaletkua ei tarvita. Ja mikä vielä parempaa: Laitteessa yhdistyy neljä ilmastointitoimintoa, joten et joudu ostamaan useita yksittäislaitteita!

Kun PAC‑W 2600 SH on kiinnitetty seinään ja säädetty, sisäilman lämpötilan säätely tapahtuu täysin automaattisesti. Kesän kuumina päivinä ilmastointilaite jäähdyttää jopa 34 m²:n ja 85 m³:n kokoiset asuin-, makuu- ja toimistotilat vahvalla 2,6 kW/9000 Btu/h -jäähdytystehollaan haluttuun lämpötilaan (16 °C – 30 °C). Syksyn viileällä siirtymäkaudella ja kylmän talven aikana tämä moniosaaja levittää 2,0 kW -lämmitystehollaan lämmön nopeasti tilan joka kolkkaan (16 °C – 30 °C).

Heti tuntuvaa virvoitusta ja viilennystä iholle saadaan aikaan kolmiportaisella tuuletustilalla, jossa jäähdytys- ja lämmitystoiminto ovat pois päältä.

Temperoidun ilman laaja-alaisesta jakamisesta huolehtii erikseen kytkettävissä oleva Swing-toiminto. Manuaalisesti valittavissa oleva kosteudenpoistotoiminto mahdollistaa 1,2 l/h -tehollaan ilmankosteuden ihanteellisen säätelyn. Lisäksi tämä 4-in-1-ilmastointilaite tarjoaa mukavuutta, jota kehtaa esitellä: siihen sisältyy 24 tunnin ajastin, hiirenhiljainen yötila, mukava kosteudenpoistotila, kolmiportaisesti säädettävä tuuletus sekä mukava ohjaus app-sovelluksella.

Näin se käy

Moderni, täysvalkoinen ja fiksu ilmastointilaite jäähdyttää ilman lämmönvaihdin-ulkoyksikköä, joten ilmastointilaitteen ja ulkoyksikön välille ei tarvitse luoda minkäänlaista kylmäainekiertoa. Asennukseen ei siksi tarvita koulutettua ilmastointiasentajaa. Asennus vuokra- tai omistusasuntoon on yleensä mahdollista – jopa 10. kerrokseen, koska asennus tapahtuu sisätiloissa. Ulkoseinään tarvitaan vain kaksi reikää (∅ 18 cm), jotta ilmastointilaite voidaan asentaa seinälle. Näiden tuloilma- ja poistoilmajohtojen läpi raitis ilma pääsee tilaan ja vastaavasti lämpö siirretään sisältä ulos.

Moderneimpaan invertteriteknologiaan perustuva ilmastointilaite PAC‑W 2600 SH on ilahduttavan energiatehokas. Sen vain 20 cm -paksuun SlimLine-koteloon on pakattu saman tien neljä ilmastointitoimintoa, joiden avulla on mahdollista luoda miellyttävä asuinilmasto ympäri vuoden. Et joudu ostamaan useita erillislaitteita kesäistä jäähdyttämistä ja syksyistä ja talvista lisälämmön tuottamista varten. Myös hyvä tietää: Invertteriteknologiaan perustuvat ilmastointilaitteet ovat hiljaisempia ja taloudellisempia käyttää. Kompressori käynnistyy hiljalleen ja sovittuu aina vallitseviin olosuhteisiin. Invertteriteknologian ansiosta PAC-W 2600 SH säästää jopa 30 % energiaa verrattuna tuotteeseen, jossa ei ole invertteriä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-ilmastointilaite jäähdyttää, lämmittää, tuulettaa ja poistaa kosteutta
  • ultraohut seinälaite ilman ulkoyksikköä – ei kiinteistön julkisivua rumentavia osia
  • vähäinen asennusvaiva
  • Wi-Fi-yhteys ja älypuhelinohjaus mobiilisovelluksella.

Seinäilmastointilaite PAC-W 2600 SH – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään uusi seinäilmastointilaite PAC-W 2600 SH ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 1 667,17 €, nyt vain 1.199,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 19

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*