UUSI Kirkasvesi-uppopumppu TWP 4006 E: pintaa myöten imevä pumppu 7300 l/h -maksimiteholla ja jälki on kuin kuivaksi pyyhittyä – säädettävä imukorkeus

Uppopumpulla TWP 4006 E olet varustautunut mitä parhaiten kaikkiin kodin ja puutarhan sekä yrityksen kastelu- ja kuivaustehtäviin. Tehokkaasti vettä siirtävä yleiskäyttöinen kirkasvesi-uppopumppu on joustava apuväline, joka sopii hieman likaantuneen veden siirtämiseen ja poispumppaukseen uima-altaiden ja lampien, kaivojen, sadevesitynnyrien, maanalaisten säiliöiden tai sadevesisäiliöiden yhteydessä. Lisäksi pintaa myöten imevillä uppopainepumpuilla on mahdollista tyhjentää kaatosateen, pesukonevuotojen tai pohjaveden täyttämät kellari- ja pesutilat niin, että jälki on kuin kuivaksi pyyhittyä.

TWP 4006 E:n vesitiiviisti kapseloitu ja äärimmäisen lujatekoinen muovirunko on suunniteltu käytettäväksi jopa 7 metrin syvyydessä. 400 watin tehoinen uppopumppu aloittaa imemisen täysin automaattisesti jo silloin, kun veden pinta nousee 55 mm:iin. Se siirtää kirkasta tai hieman likaantunutta vettä, jossa on 5 millimetrin kokoisia hiukkasia – se tyhjentää esimerkiksi tulvineen kellarin niin kuivaksi, että vettä jää vain vaivainen 5 millimetrin kerros. Lisäksi voit käyttää uppopumppua manuaalisesti esiasetettujen päälle- ja poiskytkentäkorkeuksien avulla. Pumpun rungossa oleva pidike mahdollistaa uimurin kytkentäasentojen yksinkertaisen lukitsemisen, joten voit sovittaa kytkentäkorkeudet yksilöllisesti käyttötarkoitukseesi. Jos lukitset muuten liikkuvan uimurikytkimen, TWP 4006 E pumppaa jatkuvasti.

Näin se käy

TWP 4006 E ei rajoita liitäntämahdollisuuksiasi koska tässä uppopumpussa on joustavat letku-, putki- ja pistokejärjestelmät. Aivan sama, haluatko liittää pumpun puutarhaletkuun, olemassa olevaan putkistoon vai kastelujärjestelmään – uppopumpun yhteensopivuus ei tunne juurikaan rajoja, koska siihen voidaan liittää halkaisijoiltaan erilaisia letkuja, putkistoja ja pistokejärjestelmiä – kierteillä tai ilman. Tarvittava kavennusadapteri sisältyy eri liitäntäkoot sisältävänä toimituskokonaisuuteen.

Myös käytännöllinen kulma-adapteri osaa homman. Sen avulla letku-, putki- ja pistokejärjestelmät voidaan liittää nopeasti ja mutkattomasti pumppuun ja suunnata joustavasti 360°. Kiinnitä ja irrota napin painalluksella jälleen, kun homma on hoidettu. TWP 4006 E tarjoaa liitäntämahdollisuudet letkuliitännälle, jonka sisähalkaisija on 25 mm tai 38 mm, sekä letku- ja putkiliitännöille, joissa on sisäkierre G1”/DN25 tai G1½”/DN40.

Pumpun runkoon integroitu kantokahva yksinkertaistaa vain 4 kg painavan TWP 4006 E:n siirtelyä puutarhassa tai muissa käyttöpaikoissa. Se toimii lisäksi kiinnityspisteenä 10 metrin pituiselle nylon-köydelle, jonka avulla uppopumppu voidaan laskea kaivoihin, maanalaisiin säiliöihin tai muihin altaisiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • vahva 400 watin teho mahdollistaa jopa 7300 litran pumppaamisen tunnissa
  • maksiminostokorkeus jopa 7,5 metriä
  • sopii ihanteellisesti poisto-, siirto- ja tyhjennyspumppauksiin uima-altaissa, sädevesitynnyreissä tai tulvan tai kaatosateen täyttämissä kellareissa
  • pumppaa ongelmitta kirkasta vettä, jossa on jopa 5 mm:n kokoisia leijuhiukkasia

Kirkasvesi-uppopumppu TWP 4006 E – Trotecin merkkilaatua!

Saat uppopumpun TWP 4006 E täydellisenä sarjana, jossa on kavennusadapteri (sis. esiasennettu takaiskuventtiili ja tiivisterengas), 360°-kulma-adapteri, pikaliitin kulma-adapterille, 10 m pitkä nylon-köysi ja 10 m pitkä verkkojohto.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa kirkasvesi-uppopumppu TWP 4006 E mieluiten jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 57,25 €, nyt vain 34,96 € €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 19

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*