UUSI sähköinen lämminilmapuhallin TDS 30 – täydellinen sisätiloihin

banner_tds30_einführungsrabatt_fi(1)

Lämminilmapuhallin TDS 30 tuottaa kodikasta lämpöä kondensoitumatta. Se ei myöskään kuluta happea tai tuota savukaasuja. Tämä on suuri etu, sillä laitetta voi näin käyttää kaikissa sisätiloissa. Sähkölämmitin voidaan myös kiinnittää joustavasti seinään tai kattoon. Lyhyesti: TDS 30 on ihanteellinen lämpöratkaisu esimerkiksi työmaaparakkeihin, venevajoihin, korjaamoihin sekä varasto- ja työhalleihin.

Voit asettaa TDS 30 -puhaltimen lattian lisäksi myös muuallekin, sillä laitteen sivussa on kiinnitysruuvi, jolla se voidaan kiinnittää vaihtoehtoisesti joko seinä- tai kattopidikkeisiin. Tämä on vain yksi monista innovatiivisista ideoista, joita laite sisältää. Trotec on kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut laitteen 100 %-sesti. Suositun Trotec-TDS-lämminilmapuhallinsarjan viidentenä jäsenenä sillä on tietenkin sarjan kaikki ominaisuudet ja se täydentää myös 5,5 kW-luokan sarjan. Koska lämpöpuhallin on toimitettavissa viikosta 42 lähtien, sinun ei tarvitse palella tänä talvena.

Näin se toimii

Huoneen lämpötila on säädettävissä kolmivaiheisella ohjauksella, jonka ansiosta lämmitystehoa voidaan annostella tarpeen mukaan aina 5,5 kW:hen saakka. Integroidun termostaattiohjauksen ansiosta lämpimän ilman virtaus voidaan säätää portaattomasti juuri toivottuun lämpötilaan. Varusteluominaisuuksien, kuten ylikuumenemissuojan tai lämpösuojalla varustetun puhallinmoottorin lisäksi on TDS 30:ssa vakiona sisäänrakennettu ilmanohjain, joka takaa lämpimän ilman optimaalisen virtauksen ulos, ja siten maksimaalisen hyötysuhteen.

Kolme lukuisista eduista:

  • integroitu termostaatti jatkuvaa lämpimän ilman virtausta varten
  • esivalmisteltu kiinnitys seinä- tai kattoasennusta varten
  • kondensoitumaton lämpö, sopii ihanteellisesti sisätilojen lämmitykseen

Hanki miellyttävää lämpöä kotiisi!

Täydellinen ratkaisu sisätilojen lämmitykseen: TDS 30. Hinta ennen 153,51 € – nyt tutustumishintana vain 79,94 € brutto. – Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*