Ilmankuivain TTK 75 S nyt alennuksessa – voimassa vain 22. syyskuuta saakka!

banner_ttk75s_deal_fi

TTK 75 S on yksi suosituimmista kuivaimistamme. Heimwerker Praxis -lehden testausryhmä on arvioinut laitteen arvosanalla 1,3 ja valinnut kuivaimen tuoteryhmänsä vuoden tuotteeksi, eli ”Best of 2014”. Suuren kysynnän vuoksi, varsinkin testituloksen jälkeen, tätä tuotetta ei ole ollut ajoittain saatavilla. Nyt tuote on taas toimitettavissa viikosta 39 lähtien – ja ennakkotilaajille tarjoamme upean hinnan!

TTK 75 S vakuutti ryhmän kuivaustehollaan: 50 m²:n kokoisissa lämmitetyissä tiloissa se kuivaa päivittäin jopa 24 litraa. Tuote teki raatiin vaikutuksen myös onnistuneella muotoilullaan ja helppokäyttöisyydellään; sitaatti: ”säiliön tyhjentäminen on helppoa ilman roiskeita!” Vakuutu siis itse Trotecin huippukuivaimen kehuista!

Näin se toimii

TTK 75 S valvoo suhteellista ilmankosteutta valinnaisesti hygrostaattiohjattulla automatiikkakäytöllä tai jatkuvassa käytössä. Jos valitset hygrostaattiohjauksen, energiaa säästävä kiertokompressori kytkeytyy automaattisesti päälle vain annettujen raja-arvojen ylittyessä ja taas itsenäisesti pois päältä, kun toivottu arvo on saavutettu. Kiertoilmamäärä kuivaustehon hienosäätöä varten voidaan asettaa kaksivaiheisesti. Sen lisäksi TTK 75 S tarjoaa myös muita miellyttäviä ominaisuuksia, kuten käytännöllisen täyttötason varoitusvalon, kun vesisäiliö on täynnä, ja automaattisen ylitäyttösuojan. Laitteen tarvitsema etäisyys seinään on ainoastaan 20 cm. Kuivain sopii lisäksi valvomattomaan jatkuvaan kuivauskäyttöön, sillä kuivaimeen voi liittää erikseen letkun johdattamaan lauhdeveden suoraan viemäriin. Tämä on suuri etu esimerkiksi kesämökeillä ja veneissä

Neljä parasta etua:

  • automaattinen hygrostaattiohjattu ilmankuivaus
  • kaksivaiheinen säädettävä kiertoilmamäärä
  • käytännöllinen täyttötason varoitusvalo, kun vesisäiliö on täynnä
  • ylitäyttösuoja ja pysäytysautomatiikka

Tilaa nyt. Odota vähän. Säästä huomattavasti!

Tilaa jo tänään Best of the year 2014: TTK 75 S ovh 260,61 €: maksat nyt vain 159,72 € sis. ALV – nyt Trotec-verkkokaupasta. Viikosta 39 lähtien saat laitteen toimitettuna suoraan kotiisi tai yritykseesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*