Turbopuhallin TVF 30 S jälleen saatavilla

banner_tfv30s_fi

Ja vieläpä uskomattomalla hinta-tehosuhteella: turbopuhallin TVF 30 S on ihanteellinen yleisvaruste kunnostus-, puhdistus- ja käsityöyrityksille. Se tukee seinien ja lattioiden kuivausta vesivahingon jälkeen, nopeuttaa pinnoittamattomien lattioiden ja rakennusten kuivausta sekä kuivaa kokolattiamatot märkäpuhdistukseen liitettynä huomattavasti nopeammin.

Näin se toimii

Turbopuhaltimen TFV 30 S maksimi-ilmamäärä on 2300 m³/h ilmanpaineen ollessa enintään 400 Pa. Tämä suuri, kolmiportaisesti säädettävä ilmateho tekee siitä yleiskäyttöisen. Sen kotelo koostuu rikkoutumattomasta polyeteenistä, ja on tämän ansiosta samanaikaisesti kevyt, luja ja joustava. Lisäksi turbopuhallinta voidaan käyttää vakaasti 0°:n, 45°:n tai 90°:n kulma-asennoissa, eikä sen varastointi vie paljon tilaa. Radiaalipuhaltimen TFV 30 S uusinta sukupolvea käytetään lisäksi huoltopistorasian kautta käyttöpaneelista, mikä mahdollistaa muiden laitteiden liitännän.

Neljä hyvää etua:

  • polyeteenistä koostuva luja kotelo
  • käyttö ja varastointi useissa kulma-asennoissa
  • integroitu huoltopistorasia
  • kolme säädettävää puhallusporrasta

Tartu tilaisuuteen, ennen kuin tarjouskampanja on ohi!

Sillä se kannattaa nyt todellakin: Turbopuhallin TVF 30 S- 297,50 €:n hinnan sijaan saatavilla nyt vain hintaan 179, 95 € mukaanlukien ALV – nyt Trotecin verkkokaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*