UUSI Rakennuskuivain TTK 900: suunniteltu nonplusultra-referenssiluokkaan ammattitasoisia kuivaustehtäviä varten

Nyt myös ammattitason rakennuskuivainten joukossa on kultakorttiluokka: Uusi rakennuskuivain TTK 900 on 100-prosenttisesti Trotecin kehittämä, muotoilema ja valmistama – se ei jätä mitään toivomisen varaan. Sen kestävä rakenne sekä erinomainen kosteudenpoistoteho tekevät siitä jokaisen rakennustyömaan supersankarin. Uusi mestarimme vakuuttaa täydellisellä yhteispelillä, jossa yhdistyvät tehokas rotaatiokompressori, lujatekoinen korkeapaine-keskipakopuhallin sekä korkealaatuiset elektroniset ja mekaaniset komponentit – matalissakin ympäristölämpötiloissa.

Kuivauskapasiteetti on jopa 110 litraa 24 tunnissa, joten TTK 900 pitää huoneet luotettavasti jopa 1 600 m³ kuivina. Lisäksi tämä ammattitasoinen kondensoiva kuivain sopii rakennuskuivaukseen ja vesivahinkosaneerauksiin 800 m³:n tilakokoon asti – myös alle 15 °C:een lämpötilassa. Tämän tekee mahdolliseksi varustelu, johon kuuluu tehokas bypass-menetelmää hyödyntävä kuumakaasusulatusautomatiikka. Se tarvitsee vain erittäin lyhyet sulatusvaiheet, jolloin laitteen hyötysuhde paranee ja se sopii kosteuden tehokkaaseen poistamiseen ilmasta matalissa lämpötiloissa kuten lämmittämättömissä tiloissa.

Jotta kuiva ilma pääsee leviämään nopeasti koko tilaan, rakennuskuivaimessa TTK 900 kuiva ilma puhalletaan laitteen molemmille puolille. Näin korkeapaine-keskipakopuhaltimen puhaltama suuri kuivailmamäärä pääsee virtaamaan vastapaineen haittaamatta kahdesta ulostuloaukosta tasaisesti koko tilaan – valtava käytännöllinen etu suurten tilojen nopeassa kuivaamisessa.

Näin se käy

TTK 900-laitteessa on innovatiivinen keskusalusta, josta lujatekoinen metallirunko voidaan ottaa pois nopeasti ja helposti. Ihanteellinen kunnossapitoon, huoltoon ja puhdistukseen. Elektroniikka ei ole vain erikoiskapseloitu ja siten suojassa haitallisilta kerrostumilta – se on lisäksi rakennettu moduuleista ja kaikki yksittäiset elektroniikkamoduulit on yhdistetty pistokeliitännöillä huollon helpottamiseksi. Yksittäisten moduulien vaihtaminen sujuu siksi nopeasti ja helposti paikan päällä rakennuksella: irrota pistoke, vaihda moduuli, liitä takaisin – valmis. Huollosta johtuvat käyttökatkot vähenevät näin minimiinsä.

TTK 900:n käyttölaitteet on sijoitettu syvennyksiin suojaan iskuilta ja niitä reunustaa kaksi johtopidikettä. Vakiovarusteisiin kuuluvan käyttötuntilaskurin tilalle on valinnaisesti saatavissa MID-yhteensopiva kaksoislaskuri, joka mittaa käyttötunteja ja energiankulutusta. Jatkuvatoimisiin kuivaustehtäviin on optiona saatavissa kondenssivesipumppu, jonka voi liittää ja irrottaa nopeasti helposti pistoliitännän avulla. Korkilla suojattu liitäntä mahdollistaa Trotecin HG 110 -hygrostaatin liittämisen laitteeseen. Erikoissuurilla pyörillä varustetun TTK 900 -mallin työntökahva voidaan tarpeen mukaan lukita vaaka- tai pystyasentoon. Tämä takaa sen, että kuljetusasento on aina ihanteellinen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • suuri kuivausteho – myös alle 15 °C:een lämpötilassa
  • sopii jopa 800 m³:n kokoisiin tiloihin rakennuskuivauksessa ja vesivahinkosaneerauksessa
  • pitää jopa 1 600 m³:n kokoiset tilat kuivina

Rakennuskuivaaja TTK 900 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään rakennuskuivaaja TTK 900 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 2 656,08 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*