UUSI kompakti ilmankuivain TTK Qube yrityskäyttöön: erittäin pienikokoinen ”tehokuutio” ammattimaisin kuivaustehtäviin – hiljainen ja erittäin tehokas

Vesivahinkojen saneeraajat tietävät, että vain harvoissa vanhoissa kerrostaloissa on hissi. Niissä tapahtuu kuitenkin suhteettoman paljon vesivahinkoja, koska putket ovat vanhoja ja huonokuntoisia. Raskaat kondensaatiokuivaimet on kuljettavat vaivalloisesti rappuja pitkin kerroksesta toiseen. Tähän asti! Uusi kompakti ilmankuivain TTK Qube yhdistää kaikki tehovaatimukset ammattikäyttöön tarkoitettuun asuintilakuivaimeen – tiiviiseen rakenteeseen, joka painaa vain 16 kiloa. Kuulemmeko koko alan huokaisevat helpotuksesta?

Vesivahinkojen kuivaus sujuu TTK Qubella paljon helpommin ja mukavammin. Tämän innovatiivisen kondensaatiokuivaimen kehitys perustuu kolmeen lähtökohtaan: Maksimimaalinen kosteudenpoistoteho ja helppohuoltoisuus, minimaaliset mitat ja paino, mahdollisimman hiljainen toiminta käyttöön asuinympäristössä. Tulos puhuu puolestaan – ja TTK Quben puolesta: Tehokas laite poistaa kosteutta jopa 20 litraa vuorokaudessa, superkompakti kotelo on kestävä ja laitteen paino on minimaalinen – ja mukavuustoiminto varmistaa erittäin hiljaisen kuivauksen. Merkkituote on oma EU-laatuvalmiste: kehitys, muotoilu, valmistus 100 % Trotec.

Näin se käy

Hygrostaatin ohjaaman TTK Quben tekniikka on huolellisesti harkittua – muutamat säädöt voidaan asettaa nopeasti keskeisesti sijoitetusta ohjauspaneelista, jonka suojana on kaksi kaarta. ’Tehokuution’ kaikki sähkölaitteet on samoin suojattu – pölyltä ja kosteudelta. Erityinen kapselointi maksimoi suojauksen haitallisilta kerrostumilta, jotka vaikuttavat toimintaan ja käyttöikään, joten kompakti kondensaatiokuivain on kuin luotu epäsuotuisiin käyttöolosuhteisiin.

Toisin kuin edullisemmat pyörintämäntäkompressorit, TTK Quben 0,37 kW:n kiertomäntäkompressori on tehokkaampi ja kuluttaa suhteellisesti vähemmän virtaa – tehoa riittää kosteudenpoistoon myös lämmittämättömissä tiloissa. Lisäksi tehokkaampi kuumakaasusulatusautomatiikka, toisin kuin muut sulatusjärjestelmät, varmistaa paljon tehokkaamman kosteuden poiston ilman sulatustaukoja, jolloin kosteutta ei poisteta!

Kondensaatti voidaan johtaa ulkoisesta poistoliitännästä myös toisiin kerroksiin, sillä vakiovarusteisiin kuuluvat kondenssipumpun suurin nostokorkeus on 10 metriä. TTK Qubessa on muuten jo tehtaalta toimitettaessa MID-yhteensopiva yhdistetty energiankulutus- ja käyttötuntilaskuri, joten lasku voidaan laatia vaatimusten mukaisesti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • suuri kosteudenpoistoteho pienissäkin lämpötiloissa
  • ammattikäyttöön tarkoitettu kondensaatiokuivain, tehokas kiertomäntäkompressori
  • ei ”Kiinan tuonti” – vaan ammattilaatua made in EU
  • mukavuustoiminto hiljaiseen kosteuden poistoon

Kompakti ilmankuivain TTK Qube yrityskäyttöön – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään Kompakti ilmankuivain TTK Qube yrityskäyttöön ajankohtaiseen tarjoushintaamme 1 171,80 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 08

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*