UUSI Rakennuskuivaaja TTK 500: tehokas matalissakin lämpötiloissa – suorituskykyinen ammattitason kondensoiva ilmankuivaaja lujatekoisena kuljetusvaunumallina

Tavallinen yrityskäyttöön tarkoitettu ilmankuivain ei muutu aidoksi rakennuskuivaajaksi pelkän nimen perusteella. Nimi velvoittaa: Laitteen täytyy olla jatkuvassa käytössä rakennuksella kestävä, luotettava ja taata jatkuvasti suuri kosteudenpoistoteho – myös silloin, kun ympäristö on kylmä. Juuri näihin vaatimuksiin uusi rakennuskuivaajamme TTK 500 vastaa – sen kehitystyö, muotoilu ja valmistus on 100-prosenttisesti Trotecin käsialaa. Kyseessä on tinkimättömän ammattitasoinen kondensoiva ilmankuivain, joka on suunniteltu maksimimaalisen liikuteltavaksi ja kovia käyttöoloja kestäväksi.

Rakennuskuivaaja TTK 500 on suunniteltu johdonmukaisesti suuria kosteudenpoistotehoja ja pitkää kestoikää silmällä pitäen. Ja tähän se pystyy: Ilmankuivauskapasiteetti on enintään 70 litraa 24 tunnissa, joten se pitää huoneet luotettavasti jopa 940 m³ kuivina. Lisäksi tämä ammattitason kondensoiva ilmankuivain sopii rakennuskuivauksessa ja vesivahinkokorjauksissa jopa 470 m³ :n tiloihin – myös alle 15 °C:een lämpötiloissa. Tämän tekee mahdolliseksi varustelu, jossa on suorituskykyinen, bypass-menetelmää soveltava kuumakaasusulatusautomatiikka. Se vaatii vain hyvin lyhyet sulatusjaksot, mikä suurentaa hyötysuhdetta ja sopii ihanteellisesti ilman tehokkaaseen kuivaamiseen matalissa lämpötiloissa kuten lämmittämättömissä tiloissa.

Näin se käy

TTK 500:ssa on innovatiivinen keskusalusta, josta metallirunko voidaan ottaa pois nopeasti ja yksinkertaisesti. Ihanteellinen kunnossapitoon, huoltoon ja puhdistukseen. Lisäksi koko elektroniikka ei ole vain erikoiskapseloitu ja siten luotettavasti suojassa haitallisilta kerrostumilta – se on myös rakennettu moduuliperiaatteella. Kaikki yksittäiset elektroniikkamoduulit on liitetty huollon helpottamiseksi pistokeliitännöillä. Yksittäisten moduulien vaihtaminen on siksi nopeaa ja helppoa jopa paikan päällä rakennuksella: Irrota pistoke, vaihda moduuli, kiinnitä takaisin – valmis. Huollosta johtuvat käyttökatkot voidaan näin vähentää minimiinsä.

TTK 500:n käyttölaitteet on sijoitettu syvennyksiin suojaan iskuilta ja niitä reunustaa kaksi johtopidikettä. Vakiovarusteisiin kuuluvan käyttötuntilaskurin tilalle on valinnaisesti saatavissa MID-yhteensopiva kaksoislaskuri, joka mittaa käyttötunteja ja energiankulutusta. Jatkuvatoimisiin kuivaustehtäviin on optiona saatavissa kondenssivesipumppu, jonka voi liittää ja irrottaa nopeasti helposti pistoliitännän avulla. Korkilla suojattu liitäntä mahdollistaa Trotecin HG 110 -hygrostaatin liittämisen laitteeseen. Erikoissuurilla pyörillä varustetun TTK 500 -mallin työntökahva voidaan tarpeen mukaan lukita vaaka- tai pystyasentoon. Tämä takaa sen, että kuljetusasento on aina ihanteellinen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • suuri kuivausteho – myös alle 15 °C:een lämpötilassa
  • sopii jopa 470 m³:n kokoisiin tiloihin rakennuskuivauksessa ja vesivahinkosaneerauksessa
  • pitää jopa 940 m³:n kokoiset tilat kuivina

Rakennuskuivaaja TTK 500 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään rakennuskuivaaja TTK 500 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 2 046,00 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*