Mukavuusilmankuivain TTK 71 E: luotettava ratkaisu kosteuden poistoon ajattoman elegantissa muodossa – jälleen saatavana!

Pettämätön merkki liian suuresta ilmankosteudesta on viimeistään se, kun asuintilojen ikkunat huurtuvat huolellisesta lämmittämisestä ja tuulettamisesta huolimatta. Ja viimeistään nyt kannatta ottaa jatkuvaan käyttöön ammattitason laite, jotta tilojen viileisiin, kosteuden uhkaamiin kulmiin ja seiniin ei muodostu hometta: Mukavuusilmankuivain TTK 71 E takaa täysautomaattisella kosteudenpoistotoiminnollaan, että asuin- ja toimistotilat tai lämmitetyt kellarit pysyvät tehokkaasti ja sähköä säästävästi kuivina.

Ajattoman elegantin muotoilunsa ansiosta TTK 71 E istuu harmonisesti kaikkiin asuin- ja työympäristöihin. Se kerää lisäksi pisteet hygrostaattiohjatulla kosteudenpoistoautomatiikallaan, jonka ohjearvoja on mahdollista säätää. Näin tämä ammattitason laite saavuttaa päivittäisen 24 litran kosteudenpoistotehon ja pitää pienemmät asuin- ja toimistotilat noin 50 m² -kokoon asti kuivina ohjearvoasetusta vastaavasti. Tämän mukavuusilmankuivaimen miellyttävän varustelun täydentävät joustava kaksitehoinen puhallin, ajastintoiminto ja sulatusautomatiikka sekä digitaalinäyttö, jossa on tosiarvoperustainen kosteusesivalinta.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 71 E …

  • tarjoaa hygrostaattiohjatun kosteudenpoistoautomatiikan, jonka ohjearvo voidaan asettaa 10 %:n askelin välille 30 – 80 % suht. kost. Kun haluttu kosteusarvo on saavutettu, kompressori pysähtyy automaattisesti. Puhallin pyörii ja näyttö pysyy päällä. Laite käynnistyy automaattisesti, kun arvo ylittyy.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta valinnaisesti myös jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • vakuuttaa lukuisilla toiminnoillaan, joita ovat esimerkiksi kätevä pyykinkuivaus- ja ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo sekä automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • sisältää helposti saavutettavan ja yksinkertaisesti puhdistettavan ilmansuodattimen. Suodattaa huoneilmasta eläinten karvat, nukan, hahtuvat, pölyn ja ehkäisee bakteerikasvustoja.

Ilmankuivain TTK 71 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 71 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 129,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 302,13 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*