UUSI Puhdasvesiuppopumppu TWP 7506 E Suurtehopumpun 13 000 l/h maksimiteho tuottaa pyyhkimiskuivia tuloksia – säädettävä imukorkeus

Vaikka ’vauhdin hidastaminen’ ei olekaan välttämättä huono periaate, monet rutiinityöt voisivat sujua nopeammin. Näihin töihin kuuluu varmasti puhtaan veden pumppaaminen sisä- ja ulkoaltaista, poreammeista, puutarhakaivoista, sadevesitynnyreistä, säiliöistä ja sadeveden keruualtaista tai veden kierrättäminen. Tai pesukoneen vuotojen, kaatosateen tai sisään tunkeutuvan pohjaveden täyttämien kellari- ja asuinhuoneiden nopea kuivatus. 750 watin tehoinen uppopumppu TWP 7506 E siirtää lyhyessä suuria ja jopa hieman likaisia vesimääriä.

TWP 7506 E:n muovikotelo on vesitiivis ja iskunkestävä. Puhdasvesipumpun suurin upotussyvyys on 7 metriä. Uppopumppu alkaa pumpata vettä jo, kun veden korkeus on 55 mm. Yksilöllisesti säädettävä käynnistys- ja pysäytyskorkeus ovat erityisen käytännöllinen ominaisuus, kun pumppua käytetään manuaalisesti. Pumpun kotelossa on lisäksi mahdollisuus kiinnittää uimurikytkin tietylle korkeudelle. Jos muuten vapaasti liikkuva uimurikytkin kiinnitetään paikoilleen, TWP 7506 E pumppaa vettä jatkuvasti.

Näin se käy

Paineuppopumppuun TWP 7506 E voidaan liittää kooltaan ja kierteeltään erilaisia letkuja ja jäykkiä putkistoja sekä pikaliitinjärjestelmiä. Tarvittava kavennusadapteri sisältyy eri liitäntäkoot sisältävänä toimituskokonaisuuteen.

Käytännöllinen kulma-adapteri kääntyy haluttuun asentoon. Sill letku-, putki- ja pikaliitinjärjestelmät voidaan liittää nopeasti ja mutkattomasti pumppuun ja suunnata joustavasti 360°. Kiinnitä ja irrota napin painalluksella jälleen, kun homma on hoidettu. TWP 7506 E tarjoaa seuraavat liitäntämahdollisuudet:

  • letkuliitäntä sisähalkaisijalle 25 mm tai 38 mm
  • letku- ja putkiliitäntä sisäkierteellä G1″/DN25 tai G1½”/DN40.

Kompaktia ja vain 5 kg painavaa TWP 7506 E:tä on erittäin helppo liikutella puutarhassa ja muissa käyttökohteissa, sillä pumpun runkoon on integroitu kantokahva. Kahvan voidaan myös kiinnittää toimituskokonaisuuteen kuuluva 10 m:n nailonköysi, jolla uppopumppu voidaan laskea kaivoihin, maanalaisiin säiliöihin tai muihin altaisiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • vahva 750 watin teho mahdollistaa jopa 13 000 litran pumppaamisen tunnissa
  • maksiminostokorkeus jopa 9,5 metriä
  • ihanteellinen veden pumppaamiseen, siirtämiseen tai tyhjentämiseen uima-altaista, sadevesitynnyreistä tai tulvaveden tai kaatosateen täyttämistä kellaritiloista sekä työskentelyyn kuivatuskuilussa.
  • pumppaa ongelmitta puhdasta vettä, jossa on enintään 5 mm:n kokoisia hiukkasia

Puhdasvesiuppopumppu TWP 7506 E – Trotecin merkkilaatua

Uppopumppu TWP 7506 E toimitetaan täydellisenä sarjana, johon sisältyvät kavennusadapteri (sis. valmiiksi asennetun takaisinvirtaussuoja ja tiivisterenkaat), 360° kulma-adapteri, kulma-adapterin pikaliitin, 10 m pitkä nailonköysi ja 10 m pitkä kaapeli.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi puhtaan veden uppopumppu TWP 7506 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 78,10 €, nyt vain 44,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 19

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*