UUSI Ilmanjäähdytin PAE 12 tuo luonnollista raikkautta – kokovuotinen 3 in 1 -ratkaisu on ilmanjäähdytin, tuuletin ja ilmankostutin samassa laitteessa

Ennen kuin kodin ja toimiston lämpötila muuttuu lähikuukausina jälleen sietämättömäksi, voit uudella ilmanjäähdyttimellä Aircooler PAE 12 tuottaa viileän tuulen tyylikkäästi. Täysin luonnollisesti, täysin ilman kemiallisia kylmäaineita. Ilmanjäähdytintä voi käyttää myös tuulettimena käynnistämättä ilmanjäähdytystoimintoa. Ja mikä parasta: Se on korvaamaton myös syksyllä ja talvella, sillä se kostuttaa kuivaa lämmitysilmaa. Hyvä tietää: Ilmankosteuden nostaminen 50 %:iin vähentää sisäilman virusten ja bakteerien aiheuttamia infektioriskejä.

Kompakti ilmanjäähdytin PAE 12 vakuuttaa etupaneelin väreillä korostetun ulkonäkönsä lisäksi myös sisäisillä arvoillaan. Siirrettävän ilmanjäähdyttimen luonnollisesti haihtuva kosteus korvaa huoneen painostavan kesähelteen viileällä ilmalla. Laite soveltuu optimaalisesti jopa 15 m² kokoisiin huoneisiin. Ilmanjäähdytintä voi muuten käyttää myös tuulettimena käynnistämättä ilmanjäähdytystoimintoa. Puhaltimen nopeutta voi säätää 3-portaisesti ja pystysuoran puhallussuunnan voi säästää joustavasti säleiköllä. PAE 12 soveltuu hyvin myös ilman kostuttamiseen. Kylmänä vuodenaikana se vähentää lämmitysilman kuivuutta ja suojaa siten hengitysteitä ja limakalvoja viruksille ja taudinaiheuttajille altistavalta kuivumiselta.

Näin se toimii

Aircooler PAE 12 käyttää hyväksi havaittua kennosuodatinteknologia. Ilmanjäähdyttimen 3 litraa vetävästä vesisäiliöstä haihtuu 0,46 litraa tunnissa, joten viilentävää tehoa riittää yli 6 tunniksi. Voit tarvittaessa lisätä jäähdytystehoa toimitukseen sisältyvällä kahdella kylmävaraajalla tai lisäämään veteen jääpaloja.

Syksyllä ja talvella voi käyttää PAE 12:n ilmankostutustoimintoa usein liian kuivan sisäilman optimaaliseen kostuttamiseen: Nenän, suun ja nielun limakalvot eivät kuivu niin nopeasti, ja ilmankosteus on 50 % tai enemmän, virukset ja bakteerit leviävät vähemmän sisäilman mukana.

Ilmajäähdytyksen, tuuletuksen ja ilmankostutuksen lisäksi tyylikkäästi koteloin 3-in-1 ilmanjäähdytin PAE 12 tarjoaa virkistävän luonnontuulitilan, erityisen miellyttävän yötilan, 8 tunnin ajastimen ja takapuolelle integroidun ilmansuodattimen eläinten karvoja, nukkaa ja pölyhiukkasia vastaan. Kaikkia asetuksia ja toimintoja voidaan käyttää sekä intuitiivisesti suunnitellusta LED-ohjaustaulusta että myös miellyttävästi kaukosäätimellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3-In-1-haihdutusjäähdytin ilmanjäähdytyksellä, tuuletuksella ja ilmankostutuksella
  • luonnollinen haihdutukseen perustuva ilmanjäähdytys
  • mahdollisuus parantaa jäähdytystehoa kahdella mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla
  • suuri haihdutusteho 0,46 litraa tunnissa

3-in-1 ilmanjäähdytin PAE 12 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään 3-in-1 ilmajäähdytin PAE 12 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 135,41 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 16

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*