Terassilämmitin IRS 2000 E: mahdollistaa terassin virkistävän käytön myös viileinä kevätpäivinä – taas saatavana

”Onpa ulkona kaunista” ”Mutta ilma on jälleen kylmä” Sen ei kuitenkaan pitäisi estää terassin tai parvekkeen käyttöä. Suosittu ja jälleen saatava infrapunalämmitin IRS 2000 E tuottaa heti mukavaa lämpöä, jotta voit nauttia terassilla oleskelusta viileinäkin päivinä. Kapearakenteisin lattialämmittimen voi nimittäin sijoittaa joustavasti ulos, lämmitin on suojattu roiskevedeltä ja se luo lisäksi häikäisemättömän kynttilänvaloilmapiirin – lämmitin on lyhyesti sanottuna romanttisen kynttiläillallinen täydellinen liittolainen!

Elegantti hopeanmusta infrapunalämmitin IRS 2000 E on vaikuttava optinen yksityiskohta terassilla – ja voit nauttia jokaisesta kevätpäivästä. Lämmittimen 2000 W:n teho tuottaa riittävästi miellyttävää lämpöä ja luo mukavan tunnelman ulkonakin. Laitteen korkealaatuinen Low Glare -lyhytaaltoinfrapunaputki tuottaa tavallisiin lämmittimiin verrattuna jopa 80 % vähemmän valonsäteilyä, joka on lähestulkoon häikäisemätöntä – 100 %:n lämpöteholla!

Edut yhdellä silmäyksellä – design-lämmitin IRS 2000 E …

  • hopeanmusta olemus tekee vaikutuksen. Sen kolme tehoa (650 W, 1350 W, 2000 W) tuottavat välittömästi miellyttävää lämpöä jokaisena vuodenaikana ilman esilämmitystä, ja laite säteilee jopa 80 % vähemmän valoa. Se on ihanteellinen, kun haluat esimerkiksi nauttia kirkkaasta yöstä ulkona kynttilänvalotunnelmassa.
  • tuottaa häikäisemätöntä säteilylämpöä korkealaatuisella hiili-infrapunaputkella. Tämän kestoikä on keskimäärin 5500 tuntia, mikä tekee putkesta miellyttävän pitkäikäisen. Erikoismuotoillut heijastinpelit levittävät lämpösäteilyn laajalle.
  • on kapearakenteisena helppo sijoittaa joustavasti minne tahansa ulos. Aseta lämmitin esimerkiksi istuinryhmän luo, jotta tunnet lämmön koko pituudelta. Infrapunasäteet menevät myös pöydän alle eivätkä jalkaterät ja jalat pääse palelemaan.
  • voidaan säätää mukavasti 3-portaisesti kaukosäätimellä. Halutessasi voit muuten esiasettaa 24 tunnin ajastimen sammuttamaan lämmittimen automaattisesti.
  • sopii roiskevesisuojattuna (IP34) ulkokäyttöön. Jos tukevasti seisova laite sattuisi kallistumaan pystyasennosta, integroitu kaatumissuojakytkin katkaisee sähkönsyötön välittömästi ja laite antaa varoitusäänen. Pienisilmäinen suojaverkko estää muita esineitä joutumasta suoraan kosketukseen lämmitinputken kanssa – näin myös lasten kädet ja kotieläimet ovat suojassa.
  • toimitetaan valmiiksi koottuna. Voit purkaa sen suoraan pakkauksesta, liittää 1,75 metriä pitkän johdon ja nauttia napin painalluksella välittömästi miellyttävästä lämmöstä.
  • sopii myös allergikoille ja astmaatikoille. Laite ei nostata ilmaan epämiellyttävää pölyä, koska infrapunasäteily ei lämmitä ympäröivää ilmaa vaan ainoastaan kohteita ja henkilöitä, joihin lämmittimen säteily osuu.

Design-lämmitin IRS 2000 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-lämmitin IRS 2000 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 208,34 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*