UUSI öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E: tuottaa kotoisaa lämpöä, 2500 watin teho, kolmiportainen tehon säätö ja innovatiivisesti muotoillut rivat – viimein saatavana

Varoitus – talvea kestää vielä pitkään. Kylmien päivien jälkeen meitä odottaa vielä pitkä viileä välikausi. Siksi siirrettävä öljytäytteinen lämpöpatteri TRH 27 E, joka on viimein saatavana, soveltuu tehokkaaseen pikalämmitykseen kylmän yllättäessä tai luotettavaksi lämmön lähteeksi myös varsinaisen lämmityskauden ulkopuolella. Lämpöpatteri saavuttaa suurimman lämpötehonsa vain kahdeksassa minuutissa – ja säätää automaattisesti lämpötehoa ja energian kulutusta. Lämmityskustannukset ovat aina hallinnassa.

Uusi öljytäytteinen lämpöpatteri TRH 27 E tuottaa nopeasti ja energiatehokkaasti miellyttävän lämpötilan missä vain sitä tarvitaan: Askarteluhuone, vintti, kellari, verstas, autotalli tai vapaa-ajan asunto – 11-ripainen sähkökäyttöinen lämpöpatteri säteilee suurimman lämpötehonsa jo kahdeksan minuutin lämpenemisen jälkeen. Jopa 2500 wattia, säädettävissä kolmiportaisesti (1200 W / 1300 W / 2500 W), pitää enintään 30 m²:n tai 75 m³:n kokoiset tilat mukavan . Innovatiivinen ripojen malli ja tarkasti suunnitellut lämmön kierrot jakavat lämmön tasaisemmin ja tehokkaammin kuin perinteiset lämpöpatterit. Ja mikä parasta: Patterista riittää tasaista lämpöä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Näin se käy

Öljytäytteisen sähköpatterin TRH 27 E:n älykäs automatiikka säätää lämpötehoa ja energian kulutusta. Säädä haluttu lämpötila 10 – 30 °C portaattomasti kääntyvällä termostaatin nupilla: Kun haluttu lämpötila saavutetaan, lämpöpatterin virta katkeaa automaattisesti. Kun lämpötila laskee alle valitun arvon, virta kytkeytyy ja lämpöpatteri lämmittää valitulla teholla. Lämpötilan säätö toimii täysin automaattisesti, sisälämpötila pysyy aina tasaisena, eikä tarpeeton lämmittäminen kuluta energiaa.

Öljytäytteiset sähköpatterimme, niin myös TRH 27 E, on suunniteltu maksimaalisen turvallisiksi – ne eivät vähästä horju: Tukevat jalat pitävät patterin pystyssä ja rullat helpottavat liikuttamista. Jos ulkoinen vaikutus saa patterin heilumaan, turvakatkaisin katkaisee lämmittimen virran täysin automaattisesti. Turvatermostaatti estää lisäksi käyttölämpötilan ylittymisen ja siten laitteen ylikuumenemisen, mikäli patteri peitetään esimerkiksi vaatteilla. Ylikuumenemissuoja katkaisee virran heti. Merkkivalo palaa, kun laite lämmittää. Otesyvennys helpottaa turvallista siirtämistä kuumana.

Muuten: Öljytäytteiset lämpöpatterit on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, sillä sähkölämmitin voidaan korvat niillä täysin. Öljytäytteiset sähköpatterit ripoineen näyttävät ’normaalilta’ lämpöpatterilta, mutta sähköpatterit käyttävät sähköä sisältämänsä öljyn lämmittämiseen. Virta kuumentaa niin kutsutun lämpö-öljyn, joka luovuttaa lämpöä ripojen kautta sisäilmaan. Tämä öljy varastoi tehokkaasti lämpöenergiaa, joten hyödyt energiaa säästävästä jälkilämmöstä: Patterista riittää tasaista lämpöä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 2500 watin teho tuottaa miellyttävää lämpöä nopeasti
  • kolme tehoporrasta (1 200 W / 1 300 W / 2 500 W)
  • tehokas 11-ripainen rakenne
  • lyhyt lämpenemisaika: täysi lämpöteho enintään kahdeksassa minuutissa!

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaajo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 114,56 €, nyt vain 79,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*