Ilmankuivain TTK 72 E: pitää suuret asuin- ja toimistotilat luotettavasti kuivina – jälleen saatavana!

Edistys voisi näyttää kotona: Tulet kotiin, ripustat kastuneen ulkoilupuseron naulaan, vedät samoin märät talvisaappaat jalasta, lasket lämpimän suihkun virtaamaan – ja varmistat vilkaisemalla, että ilman kosteus ei ylitä kriittistä rajaa. Vaikka kosteutta on kulkeutunut mukana ulkoa, vaikka juoksutat lämmintä vettä kylpyhuoneessa. Sillä ilmankuivain TTK 72 E , joka on jälleen saatavana, ilmoittaa integroidulla LED-valolla, onko asuin- tai työhuoneiden sisäilmaston vihreällä alueella. Niin sen pitäisi ollakin!

Laitteen etupuolella palaa sininen, vihreä tai punainen LED sen mukaan, onko sisäilman kosteus alle tai yli 55 %. Näet siis heti, onko tilojen ilmankosteus kunnossa. Laite vakuuttaa kosteudenpoistotehollaan jopa 24 litraa 24 tunnissa, ja pitää tilat   50 m² kokoisiin asti luotettavasti kuivina. Ja mikä parasta: Laitteessa on myös automaattinen käyttötapa, jonka ilmankosteuden asetusarvo on 55 % – kun se on valittu, ilmankuivain pitää ilmankosteuden automaattisesti optimaalisena.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 72 E …

  • etupuolelle sijoitetut kolme eri väristä lediä näyttävät ilmankosteuden:
  1. sininen palaa, kun sisäilman kosteus on alle 55 %.
  2. Vihreä ilmaisee, että kosteus on optimaalisella 55 – 70 % alueella.
  3. Punainen merkitsee, että sisäilman kosteus ylittää 70 %.
  • automaattisen toiminnan ja ennalta asetetun 55 %:n ilmankosteuden lisäksi laitteessa on hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja tavoitearvon esivalinta 30 – 80 % RH 5 %:n portain, jatkuva toiminta sekä käytännöllinen tuuletustoiminto.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • laitteen varusteet ovat HomeComfort-sarjan korkeampien standardien mukaiset. Niitä ovat esimerkiksi kätevä pyykinkuivaus- ja ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo sekä automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • monipuolisia toimintoja täydentää integroitu, pestävä ilmansuodatin, joka puhdistaa ilmaa lisää poistamalla pölyä ja eläinten karvoja.

Ilmankuivain TTK 72 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään  ilmankuivain TTK 72 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 179,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*