UUSI Konvektori TCH 21 E: 2 000 wattia lämpöä, kolme lämpötehoa, energiaa säästävä termostaattiohjaus –viimein saatavana

Pandemiasta inflaation ja nopeasti nouseviin kaasu- ja öljylämmityksen kustannuksiin: ulkona on täysi kaaos! Omassa kodissa pitäisi maailman kuitenkin olla lämmin ja järjestyksessä – ja siirrettävä konvektori TCH 21 E, joka on viimein saatavana, tarjoaa apua: Tilan täyttävää konvektiolämpöä, miellyttävän modernin tuotemuotoilun ja helppokäyttöisyyden. Kapea lämmitin takaa lisäksi integroidulla termostaattisäädöllään pienet kulutuskustannukset. Sillä säädät huoneen lämpötilan täysin automaattisesti itseäsi miellyttäväksi. Tervetuloa kotiin!

Siirrettävä lämmitin TCH 21 E lämmittää nopeasti asuin- ja työtilat, joita käytät vain ajoittain tai joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen. Kytke virta, valitse haluamasi lämpötila ja nauti miltei heti tilan täyttävästä konvektiolämmöstä. Siirrettävän konvektorin valittavat 800, 1200 ja 2000 watin lämpötehot mahdollistavat enintään 24 m² tai 60 m³ kokoisten tilojen ongelmattoman lämmityksen. Optimaalinen lisälämmönlähteenä olo- ja makuuhuoneissa tai kuistien, verstaiden, harrastetilojen, autotallien ja kellarien nopeana lämmittimenä. Ja mikä parasta: Älykäs lämpöautomatiikka säätää huoneen lämpötilan täysin automaattisesti ja vähentää konvektorin energian kulutuksen minimiin.

Näin se käy

Termostaattiohjaus varmistaa tehokkaan konvektorin TCH 21 E aina ilahduttavan taloudellisen käytön. Kun olet valinnut haluamasi lämpötilaan sivuun sijoitetulla kierrettävällä termostaatilla, automatiikka kytkee ja katkaisee virran automaattisesti ja säästää siten sähköä. Konvektori soveltuu siksi erinomaisesti myös pakkasvahdiksi. Kaksinkertaisen turvallisuuden varmistavat TCH 21 E:n ylikuumenemis- ja kaatumissuoja. Jos konvektori kaatuu vahingossa tai kuumenee liikaa, kun päälle on asetettu varomattomasti vaatteita, virta katkeaa automaattisesti.

Elegantit kädensijat helpottaa laitteen sijoittelua ja varastointia. Kevyen konvektorin voi kantaa käden käänteessä huoneesta toiseen tai varastoida komeroon. Suuret jalat – mukana asennusvalmiina – pitävät laitteen tukevasti pystyssä.

Kaikkien TCH‑E‑sarjan konvektorien  tavoin TCH 21 E:n toiminta perustuu tasaiseen konvektiolämpöön. Konvektiolämpö nousee modernisti muotoillusta aukosta ylöspäin ja jakautuu nopeasti koko tilaan. Lämpö leviää tasaisesti kaikkialle, joten yksittäisten alueiden lämpeneminen liikaa tai liian vähän estyy.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • jopa 2 000 W:n teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä
  • kolme tehoporrasta (800 W / 1200 W / 2000 W)
  • portaaton termostaattisäätö
  • termostaatin ohjaama automatiikka

Konvektori TCH 21 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 21 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 52,04 € sis. alv:n (normaalihinta 44,95 €). – nyt Trotec-verkkokaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*