UUSI öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E: tuottaa kotoisaa lämpöä – 2 500 watin teho, kolmiportainen tehon säätö ja innovatiivisesti muotoillut rivat

Hytisetkö kotonakin? Ihan turhaan. Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E on joustava lisälämmitin syksyn ja talven kylmyydessä, säästeliäs lämmittämättömien tilojen lämmönlähde ja tehokas, nopea lämmittin lämmityskauden ulkopuolella. 11-ripainen lämpöpatteri saavuttaa suurimman lämpötehonsa vain kahdeksassa minuutissa. Se säätää valittua lämpötehoa ja energian kulutusta täysin automaattisesti – ja pitää siten lämmityskustannukset kurissa. Ja mikä parasta: Patterista riittää tasaista lämpöä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E yhdistää modernin tekniikan ja helppokäyttöisyyden: Askarteluhuone, vintti, kellari, verstas, autotalli tai vapaa-ajan asunto – 11-ripainen lämpöpatteri säteilee suurimman, kolmiportaisesti säädettävän 2 500 watin lämpötehonsa jo kahdeksan minuutin kuluttua pistorasiaan liittämisestä, ja pitää siten enintään 30 m²:n tai 75 m³:n kokoiset tilat tasaisen lämpiminä. Innovatiivinen ripojen malli ja tarkasti suunnitellut lämmön kierrot jakavat lämmön tasaisemmin ja tehokkaammin kuin perinteiset lämpöpatterit.

Näin se käy

Nauti rauhassa mukavasta lämmöstä – TRH 27 E:n älykäs automatiikka säätää lämpötehoa ja energian kulutusta. Kun haluttu lämpötila 10 – 30 °C on valittu portaattomasti kääntyvällä termostaatin nupilla, patteri alkaa säätää lämpötilaa. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, virta katkeaa automaattisesti. Kun lämpötila laskee alle valitun arvon, virta kytkeytyy ja lämpöpatteri lämmittää valitulla teholla. Energiaa säästyy, sillä tilaa ei lämmitetä turhaan. Merkkivalo palaa, kun laite lämmittää.

Öljytäytteiset sähköpatterimme, niin myös TRH 27 E, on suunniteltu maksimaalisen turvallisiksi – ne eivät vähästä horju: Tukevat jalat pitävät patterin pystyssä ja rullat helpottavat liikuttamista. Jos ulkoinen vaikutus saa patterin heilumaan, turvakatkaisin katkaisee lämmittimen virran täysin automaattisesti. Turvatermostaatti estää lisäksi käyttölämpötilan ylittymisen ja siten laitteen ylikuumenemisen, mikäli patteri peitetään esimerkiksi vaatteilla. Ylikuumenemissuoja katkaisee virran heti. Otesyvennys helpottaa turvallista siirtämistä kuumana.

Muuten: Öljytäytteiset lämpöpatterit on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, sillä sähkölämmitin voidaan korvat niillä täysin. Öljytäytteiset sähköpatterit ripoineen näyttävät ’normaalilta’ lämpöpatterilta, mutta sähköpatterit käyttävät sähköä sisältämänsä öljyn lämmittämiseen. Virta kuumentaa niin kutsutun lämpö-öljyn, joka luovuttaa lämpöä ripojen kautta sisäilmaan. Tämä öljy varastoi tehokkaasti lämpöenergiaa, joten hyödyt energiaa säästävästä jälkilämmöstä: Patterista riittää tasaista lämpöä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 2 500 watin teho tuottaa miellyttävää lämpöä nopeasti
  • kolme tehoporrasta (1 200 W / 1 300 W / 2 500 W)
  • tehokas 11-ripainen rakenne
  • lyhyt lämpenemisaika: täysi lämpöteho enintään kahdeksassa minuutissa!

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaajo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 79,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 51

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*