UUSI Design-ilmankuivain ja ilmanpuhdistin TTK 99 HEPA: 31 litran ilmankuivaimen 95 % tehokkuus suojaa esimerkiksi viruksilta, bakteereilta ja homeelta

Kaksi ajankohtaista kysymystä: Miten poistan kostean syysilman asuin- ja toimistotiloista ennen terveydelle haitallista hometta alkaa muodostua? Ja miten voin korona- ja influenssa-aaltojen lähestyessä pitää tiloissani taudinaiheuttajat, esimerkiksi virukset ja bakteerit sekä muuta haitalliset aerosolit poissa läheltäni? Ratkaisu on uusi TTK 99 HEPA: Se on luokkansa tehokkain – ja siinä on kaksi sisäilmaa tehokkaimmin parantavaa teknologiaa: hygrostaatin ohjaama automaattinen kosteuden pois ja ilman puhdistus HEPA-suodattimella.

Ilmankuivaimen TTK 99 HEPA kosteudenpoistoteho on tässä laiteluokassa lyömätön jopa 31 litraan päivässä, joten ilmankuivain soveltuu enintään 90 m²:n tai 230 m³:n kokoisiin tiloihin. Kompakti voimanpesä selviää vaivattomasti jopa kaatosateiden tai tulvan kasteleman muuratun seinä kuivaamisesta, sillä sen suuri ilmateho on 170 m³/h – ja on siten perinteisten rakennuskuivainten veroinen. Ilma puhdistetaan esi- ja HEPA-suodattimesta koostuvassa kaksinkertaisessa suodatinjärjestelmässä, joka poistaa jopa 95 prosenttia viruksista, bakteereista ja homeitiöistä sekä siitepölystä, huone-/hienopölystä, allergeeneista ja muista ilmassa kulkeutuvista aerosoleista. Hengitä syvään – sekä koti- ja liiketiloissa että toimistoissa, myymälöissä, lämmittämättömillä kuisteilla, kellareissa ja autotalleissa.

Näin se toimii

Näin ilmankuivain TTK 99 HEPA edistää terveempää asumista ja työskentelyä: Hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja halutun ilmakosteuden esivalinta (30 % – 80 %), digitaaliset ilmanlaatuanturit, neljä käyttötapaa, myös pyykinkuivaustoiminto ja jatkuva toiminta, hiljainen yötila, ja kaksinopeuksinen puhallin takaavat luotettavan kosteuden poiston ja ilman puhdistumisen. Ilmankuivaimessa on suuri neljän litran vesisäiliö, ylitäyttösuoja jatkuvaan käyttöön ilman valvontaa ja varoitussignaali, sekä takana letkuliitäntä ilmasta poistetun kondensaatin jatkuvaan tyhjentämiseen.

Edessä on kätevät värilliset LEDit, jotka ilmaisevat sisäilman laadun kolmella värillä (sininen, vihreä, punainen):

  • Sininen: Kuivan ilman kosteus alle 50 %
  • Vihreä: Optimaalinen ilman kosteus 50 – 70 %
  • Punainen: Suuri ilman kosteus yli 70 %

Valaistu segmenttinäyttö näyttää prosentin tarkkuudella ilman kosteuden, tavoitekosteuden sekä jäljellä olevat käyntitunnit, kun aktivoitu 24 tunnin ajastin käynnistää tai sammuttaa laitteen. Aika voidaan ohjelmoida tunnin portain (1 – 24 tuntia).Muut mukavat ominaisuudet, esimerkiksi lapsilukko ja automaattinen uudelleenkäynnistys (muisti) täydentävä TTK 99 HEPA:n monipuolisia toimintoja.Helposti irrotettava ilmansuodatin kerää nukan ja eläinten karvat, jotka voi pyyhkiä pois puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ilmankuivaimen ja HEPA-ilmanpuhdistimen yhdistelmä (tehokas HEPA-suodatus poistaa 95 % bakteereista ja viruksista, siitepölystä, hienopölystä, pölypunkeista, homeitiöistä ja haitallisista aineista)
  • hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka ohjearvo voidaan asettaa 5 %:n portaissa välille 30–80 % r.H.
  • kompressori käynnistyy itsestään ja pysähtyy, kun haluttu kosteusarvo saavutetaan tai ylittyy
  • soveltuminen jopa 90 m² / 230 m³ kokoisiin tiloihin

Mukavuusilmankuivain TTK 99 HEPA – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 99 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 385,49 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*