Kaasuntunnistin BG30: nopea ja helppo kaasuvuotojen tunnistaminen ja automaattinen äänihälytys – jälleen saatavana

Koti, leirintäalue tai vene – kaasuntunnistin on korvaamaton väline kaikissa paikoissa, joissa säilytetään tai käytetään palavaa kaasua, esimerkiksi propaania. Varmista turvallisuus ja tarkasta säännöllisesti esimerkiksi retkikaasusäiliöiden, nestekaasupullojen tai kaasujuotinten tiiviys. Mittalaitetta voidaan käyttää muutenkin monipuolisesti esimerkiksi putkien ja venttiilien kaasuvuotojen havaitsemiseen.

Mittalaite BG30 tunnistaa luotettavasti maakaasun, metaanin, etaanin, propaanin, butaanin, asetonin, alkoholin, ammoniakin, bensiinin, LPG:n, kerosiinin, vetysulfidin, teolliset liuottimet, maalin ohenteet ja muut palavat kaasut. Laitteentaipuisat sonditmahdollistavat vuotavan kohteen etsimisen ja tunnistamisen myös vaikeapääsyissä ja ahtaissa tiloissa.

Edut kertavilkaisulla – kaasuntunnistin BG30 …

  • yhdistetty kaasuntunnistin ja kaasunvaroitin on helppo käyttää yhdellä kädellä.
  • ilmaisee vuotavan kaasun pitoisuuden ja alkuperän voimistuvalla äänimerkillä, jonka taajuus nousee samalla. Portaaton herkkyydensäädin mahdollistaa yksilöllisen kalibroinnin. Häiriöäänet voidaan välttää liittämällä laitteeseen ulkoiset kuulokkeet.
  • LEL-raja-arvo on 10 % on paljon herkempi kuin monien normien tai määräysten vaatima aritmeettisesti laskettu hälytyskynnys. LEL on alempi räjähdysraja-arvo. Sillä määritellään ilmassa olevan kaasun vähimmäispitoisuus, joka voi johtaa räjähdykseen.
  • puolijoustava 40 cm pitkä sondi mahdollistaa vuotavan kohteen etsimisen ja tunnistamisen myös vaikeapääsyissä tiloissa.

Kaasuntunnistin BG30 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään kaasuntunnistin ti30 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 114,56 €, nyt vain 79,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*