Taipuisaa lankaa

tro_blog_luftbefeuchtung_textilindustrie_banner

Lankojen ja kankaiden tulee olla taipuisia. Siksi tekstiiliteollisuudessa kiinnitetään erityistä huomiota sopivaan ilmastoon. Jatkuvan korkea ilmankosteus takaa tuotannon jatkuvuuden ja tuotteiden hyvän laadun, sillä jos ympäristön ilma on liian kuivaa, kankaat kutistuvat ja langat haurastuvat. Paras ratkaisu tähän onglmaan on Trotecin höyrystyvät ilmankostuttimet.

Neulekoneet valmistavat raaka-aineista automaattisesti tonneittain kangasta. Turhia seisokkeja tulee välttää, sillä koneiden pysähtyminen saattaa aiheuttaa virheitä kankaisiin, ja pysähdys tarkoittaa myös taloudellisia tappioita.
Jotta tuotanto sujuisi ongelmitta, täytyy huomiota kiinnittää tarkkaan ilmankosteuteen: Jos ilmankosteus on liian alhainen, saattavat langat ja kankaat kuivua ja haurastua – varsinkin jos seoksessa on synteettisiä aineita. Kuivina ne latautuvat tuotannon aikana staattisesti, jolloin kuidut erkaantuvat toisistaan ja jäävät kiinni koneen osiin. Kankaan katkeaminen johtaa koneiden pysähtymiseen. Epätasaisesti tuotettu kangas päätyy sekundaksi.

Pysyvää laatua

Voit estää yllämainitut ongelmat huolehtimalla oikeasta ilmankosteudesta tuotannon aikana. Trotecin höyrystävät ilmankostuttimet auttavat tässä tehtävässä ja takaavat tasaisen laadun ja ihanteelliset työskentelyolosuhteet koneille. Tuotantohalleihin suosittelemme erittäin tehokasta ilmankostutinta B 400, joka on erittäin tehokas levyilmankostutin. Sen teknisistä tiedoista voit lukea tarkemmin verkkokaupassa.
Syötät vain toivotun ilmankosteusarvon laitteeseen, ja B 400 hoitaa homman täysautomaattisesti. Laitteen pulveripäällystetty teräsrunko on suunniteltu kestävään käytöön vaativissa olosuhteissa.

Etusi

  • Helppokäyttöinen: erilliset hygrostaatti- ja puhallinsäätimet
  • Pyörivä kosteusrumpu puhdistaa ja kosteuttaa ilmaa
  • Kaksitasoinen puhallin
  • Automaattinen sammutus
  • Kestävä runko pulveripäällystetystä teräksestä
  • Taloudellinen ja helppohuoltoinen käyttö

Tehokas ilmankostutin jatkuvaan tuotantoon ja hyvään kangaslaatuun nyt saatavilla säästöhintaan Trotecin verkkokaupsta. Hinta vain 189,95 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*