UUSI Nauhahiomokone PBSS 10-800: 800 watin nauhahiomakone käyttöön siirrettävän tai paikallaan – sisältääpitimen, pölypussin ja hiomanauhan puun hiontaan

Kun haluat ammattilaisena tai kotinikkarina varautua puu-, muovi- tai metallipintojen käsittelyyn, kätevä 800 watin nauhahiomakone PBSS 10‑800 on hyvä valinta. Sen verrattain suuri hiomapinta ja säätöpyörällä portaattomasti valittavan nauhan nopeus takaavat aina tehokkaan materiaalin poisto hiottaessa, teroitettaessa, tasoitettaessa, puhdistettaessa sekä poistettaessa purseita puusta, muovista, metallista tai teräksestä. Trotecin uuden nauhahiomakoneen teho ja hinta ovat optimaalisesti tasapainossa – ammattikäyttäjän varusteet, kotinikkarille sopiva hinta!

Uudella 800 watin nauhahiomakoneella PBSS 10‑800 tulosta syntyy nopeasti kotona, puutarhassa tai rakennustyömaalla. Sen varmistavat verrattain suuri hiomapinta 76 x 120 mm sekä säätöpyörällä portaattomasti valittava nauhan nopeus 120 metristä/min (asento 1) 380 metriin/min (asento 6). Voit viimeistellä ongelmitta erittäin sileitä pintoja tai poistaa maksimaalisen määrän materiaalia. Ja mikä parasta: Nauhahiomakone vakuuttaa sekä siirrettävässä että kiinteässä käytössä – voit testata laitetta heti paketista purkamisen jälkeen, sillä mukana toimitaan puun hiontaan tarkoitettu nauha, jonka raekoko 80. PBSS 10‑800:aan sopivat tietenkin kaikki yleiset 76 x 457 mm:n kokoiset paperihiomanauhat.

Näin se toimii

Yleiskäyttöinen PBSS 10‑800 vakuuttaa varusteillaan ja monipuolisuudellaan sekä siirrettävänä laitteena että kiinteässä käytössä. Reunojen hiontaa soveltuva kapea nauharulla keskittyy automaattisesti. Hiomanauhan vaihto sujuu muutamassa sekunnissa ilman työkaluja, sillä laitteessa on innovatiivinen kiristysvipujärjestelmä. Kiinteästi käytettävä PBSS 10‑800 voidaan kiinnittää puristimilla helposti työpöytään. Laitteessa on integroitu pidin, johon mukana toimitettavat puristimet voidaan kiinnittää varmasti.

Täydelliset hiomatulokset varmistaa optimaalisesti tasapainotettu voimansiirtojärjestelmä, joka minimoi tärinän ja siirtää pitkäikäisen 800 watin moottorin voiman tehokkaasti akselille. PBSS 10‑800:n ergonominen muotoilu takuu väsyttämättömän työskentelyn ja tarkan ohjauksen myös pitkään käytettäessä. Nauhahiomakoneen painopiste sijaitsee ideaalisesti, pääkahvassa on kumitettu Softgrip-osa, josta saa pitävän otteen, ja varman kahden käden työskentelyn mahdollistava ohjausnuppi.

PBSS 10‑800:ssa on integroitu pölyn poistoimu, jotta hieno pöly ei leijaile ilmassa, kulkeudun hengitysilman mukana tai sotke verstasta, kun materiaalia poistetaan paljon. Kestävä, paikalleen painettava pölypussi mahdollistaa pölyttömän työskentelyn.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas 800 watin nauhahiomakone mahdollistaa suurten pintojen tehokkaan hionnan
  • kapea rulla helpottaa hiontaa reunojen lähellä
  • lukkiutuva katkaisin jatkuvaan käyttöön mukana toimitettavat puristimet pitävät koneen tarvittaessa paikoillaan
  • helppo nauhan vaihto ilman työkaluja

Nauhahiomokone PBSS 10-800 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa nauhahiomakone PBSS 10-800 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 72,89 € nyt vain 44,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Nauhahiomakone PBSS 10‑800 sisältää käyttövalmiin nauhan puun hiontaan (karkeus 80) sekä pölypussin, adapterin ulkoista lastujen poistoimua varten ja kaksi kiinnikettä pöytään kiinnittämistä varten.

Uuden nauhahiomakoneen toimitukset alkavat viikolla 8.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*