UUSI Akkukäyttöinen käsipölynimuri VC 10-20V: tehokas märkä- ja kuivaimuosa– mukana pölysuodatin, vaihtoakkujärjestelmä ja rako-/harjasuulake.

Mitä kaikkea akkukäyttöisessä uusimman sukupolven pölynimurissa pitää ehdottomasti olla mukana? Märkä- ja kuivaosan erittäin suuri imuteho ja lähes rajoittamaton akun kesto? Erittäin mukavat varusteet? Hygieeninen säiliön tyhjennys ja puhdistaminen? Sen kaiken tarjoaa Trotecin uusi akkukäyttöinen käsipölynimuri VC 10-20V – ja vielä muutakin. Nopeasti vaihdettava rako- ja harjasuulakkeella poistat nopeasti ja helposti pölyn, lian, ruoan jäämä sekä eläinten karvat esimerkiksi huonekaluista ja hankalista paikoista.

Murut kovilta lattioilta ja matoilta, eläinten karvan sohvalta, katulian portailta, pölyn ajoneuvon sisätiloista ja sananmukaisesti läikkyneen maidon – mukavan kevyellä akkuimurilla VC 10-20V voi poistaa lähes kaiken nopeasti ja kokoaan kotona, toimistossa, asuntovaunussa ja autoa huollettaessa. Käsi-imuri sisältää märkä- ja kuivasulakkeet selviävät kaikenlaisesta liasta: noin 19 cm pitkällä puhdistat helposti hankalat raot, kulmat ja välitilat, ja harjasuulake soveltuu kojelautojen ja keskikonsolien puhdistamiseen.

Näin se toimii

Vain 24,5 cm pitkän ja 8,5 cm korkean akkukäyttöisen käsi-imurin VC 10-20V rako- ja harjasuulake ulottuu jokaiseen pienimpäänkin nurkkaan. Optimaalinen säännöllisestä perussiivouksesta silloin tällöin unohtuvien nurkkien ja syvennysten puhdistamiseen.

Sekä käytännöllinen että hygieeninen – VC 10-20V ei tarvitse pölypussia. Laitteessa on sen sijaan helposti puhdistettava keruusäiliön ja hygieeninen avausmekanismi. Siihen mahtuu enintään 400 ml kuivaa likaa tai 100 ml – enemmän kuin riittävästi kotitalouden tavalliselle lialle. Avauspainikkeen riittää säiliön irrottamiseen, minkä jälkeen säiliön voi tyhjentää ja pestä puhtaalla vesijohtovedellä. Erittäin likaisen pölysuodattimen voi samoin puhdistaa vesihana alla.

Tehokkaasta, täysin ladatusta 20 V / 2 Ah Flexpower litium-ioniakusta riittää virtaa 18 minuutin jatkuvaan imurointiin. Merkkivalo ilmaisee luotettavasti akun jäljellä olevan tehon. Toimitukseen sisältyvät pikalatauslaite lataa Flexpower Multi-akun täyteen vain tunnissa valmiiksi uusiin tehtäviin. Akku voidaan luonnollisesti poistaa latauslaitteesta myös osittain ladattuna, kun sitä tarvitaan.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas akkukäyttöinen käsipölynimurin märän ja kuivan lian imurointiin
  • tehokas 20 V -litium-ioniakku (2 Ah) – ei muisti-ilmiötä eikä itsestään purkautumista
  • nopeaan ja mukavaan puhdistamiseen silloin tällöin tai auton sisätilojen puhdistamiseen
  • imee tehokkaasti kaikilta pinnoilta

Akkukäyttöinen käsipölynimuri VC 10-20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään akkukäyttöinen käsipölynimuri VC 10-20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 83,30 €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Akkukäyttöisen käsipölynimurin VC 10-20V mukana toimitetaan 20 V litium-ioniakku (2 Ah), pikalatauslaite sekä rakosuulake ja harjasuulake.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*