UUSI monitoimityökalu PMTS 01-12V: johdoton pyörivä työkalu ja 51 osan tarvikesarja – käyttöön töissä, kotona ja harrasteissa

Yksi käytännössä kaikkeen: Hienoista taide- tai lasitöistä, puun, metallin ja alumiinin tarkasta käsittelystä, rosoisten reunoja tasoittamisesta, ajoneuvojen ruosteenpoistosta pieniin kauneuskorjauksiin kotona ja, ja, ja … Uusi akkukäyttöinen monitoimityökalu PMTS 01‑12V sopii kaikkeen – ja ennen kaikkea koska: Johdoton moniosaaja tuottaa täydellisiä työtuloksia, sillä sen monipuolinen 51 osan tarvikesarja sisältää erilaisia työkaluja, ja 12 V:n litium-ioniakusta riittää tehoa.

Monitoimityökalulla PMTS 01-12V voi käsitellä vaivattomasti lukuisia erilaisia materiaaleja, esimerkiksi puuta, metallia, koruja, muoveja, nahkaa, keramiikkaa ja lasia. Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat: monipuolisessa tarvikesarjassa on sopiva vaihtokärki katkaisemiseen, hiomiseen, jyrsimiseen, kaivertamiseen, kiillottamiseen, ruosteenpoistoon ja puhdistamiseen. Seitsenportainen nopeuden säätö varmistaa materiaalin mukaisen työskentelyn, sillä voit säätöpyörällä valita portaattomasti nopeuden alueella 5 000 min-1 – 25 000 min-1. Tehokkaasta 12 V:n litium-ioniakusta (2,0 Ah) riittää virtaa pitkään – ei muisti-ilmiötä eikä purkautumista itsestään. Liikennevaloväriset ledit näyttävät selkeästi akun lataustilan.

Näin se toimii

Kompakti ja kevyt monitoimityökalu PMTS 01-12V sopii optimaalisesti käteen, joten työskentely ei väsytä ja tulokset ovat täydellisiä. Kumitetut softgrip-pinnat takaavat tarkan ohjauksen ja varman otteen. Latauslaite lataa litium-ioniakun täyteen viidessä tunnissa. Kaksi väri-lediä näyttävät latausasteen.

Kaikki tarvikkeet kulkevat omissa paikoissaan kätevässä ja kestävässä laukussa ja ovat aina järjestyksessä heti käsillä, kun niitä tarvitaan.

PMTS 01‑12V:n monipuoliset varusteet voi vaihtaa nopeasti ja helposti oheisella kiinnitysavaimella. Karalukko pitää varmasti, ja toimitukseen sisältyvät kiinnityspihdit työkalukärjille, kiinnityskaraa katkaisu-/hiomalaikoille sekä huopakiekot.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • monipuolisella akkukäyttöisellä monitoimityökalulla täydellisiä tuloksia
  • tehokas 12 V -litium-ioniakku – ei muisti-ilmiötä eikä itsestään purkautumista
  • pyörivä työkalu hiontaan, poraamiseen, katkaisemiseen, jyrsimiseen, kaivertamiseen jne.
  • 51 osan tarvikesarjan monipuoliset työkalukärjet

51 osan tarvikesarja tarkemmin

Pyörivän työkalun PMTS 01‑12V 51 osan tarvikesarja sisältää sopivan työkalun lukemattomiin käyttötarkoituksiin:

hionta / teroitus

4 hiomalaikkaa
 Hiomalaikat on valmistettu erityisen kestävästä materiaalista (alumiinioksidi ja piikarbidi). Ne sopivat erinomaisesti puutöihin tai metallin tai muovin hiontaan.

5 alumiinioksidihiomakiveä
Viisi eri muotoista alumiinioksidihiomapäätä ovat tunnetusti vähän kuluvia ja pitkäikäisiä. Ne soveltuvat terien teroittamiseen sekä kiven tai keramiikan työstämiseen.

kiillotus / puhdistus / ruosteenpoisto

3 kiillotuspäätä, 2 harjaa (muovi), 1 messinkiharja
Huopakiekot ja -päät sopivat erinomaisesti arvokkaiden kulta- ja hopeakorujen sekä metalli- ja muovipintojen kiillottamiseen. Muoviharjoja käytetään hieman pinttyneemmän lian poistamiseen. Messinkiharja sopii esimerkiksi ajoneuvojen pienten ruostekohtien poistamiseen.

leikkaus / katkaisu

16 katkaisulaikkaa
Lujitetusta paperista valmistetuilla katkaisulaikoilla voidaan leikata tarkasti ohutta puuta, metallilevyjä tai muovia. Niillä voidaan katkaista myös ohuita ulostyöntyviä ruuveja tai nauloja.

jyrsintä / kaiverrus

3 HSS-jyrsintä, 2 kaiverrinta (sisältää timantteja)
HSS-jyrsimet sopivat ihanteellisesti muotojen tasaiseen jyrsimiseen puuhun tai muoviin. Kuulapäinen jyrsin sen sijaan soveltuu erinomaisesti onteloiden tai syvennysten jyrsintään. Timanttikaiverruskärjillä voidaan puusta, lasista, keramiikasta, metallista, kivestä, nahasta tai muovista valmistetut työkappaleet koristella tai tekstittää yksilöllisesti.

poraaminen

6 HSS-kierreporaa (2 x 1,0 mm / 1 x 1,6 mm / 1 x 2,0 mm / 1 x 2,4 mm / 1 x 3,2 mm)
HSS-kierreporilla voit porata tarkkoja reikiä metalliin, puuhun tai muoveihin.

työkalun vaihto

3 kiinnityskara katkaisulaikoille / huovalle / kiillotuspäille
Kiillotuspäiden, katkaisulaikkojen ja hiomalaikkojen kiinnitykseen.

5 kiinnityspihtiä (1,0 mm / 1,6 mm / 2,0 mm / 2,4 mm / 3,2 mm)
Kierreporien ja muiden työkalujen kiinnittämiseen.

1 kiristysavain
Työkalun kärkien ja lisälaitteiden nopeaan vaihtamiseen.

Monitoimityökalu PMTS 01-12V – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään uusi monitoimityökalu PMTS 01-12V ja 51 osan tarvikesarja käytännöllisessä kuljetuslaukussa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 32

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*