Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E: Henkilökohtainen päätös irtautua kaasusta ja öljystä – maksimaalinen lämpöteho minimaalisilla kustannuksilla. Jälleen saatavana!

Öljyn ja kaasun markkinahinta pystyy oletettavasti toistaiseksi korkeana. Siksi on hyvä pitää varalla tehokas siirrettävä vaihtoehto joko välikaudeksi tai lisälämmitykseen erittäin kylminä päivinä.  Erityisen suositeltava vaihto ehto on öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E, joka on jälleen saatavana, sillä silloin olet riippumaton fossiilisista polttoaineista ja käytät sen sijaan sähköä. Sähkö lämmittää patterissa kiertävän lämpö-öljyn ja tuottaa nopeasti mukavaa lämpöä – ja voit nauttia tasaisesta lämmöstä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen. 

Päälämmitys on usein poistettu jo käytöstä välikausina keväällä tai syksyllä, vaikka ulkolämpötilat ovat kylmiä. Silloin auttaa tehokas, siirrettävä lämmönlähde, esimerkiksi öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E, joka tuo mukavaa lämpöä. Tälläkin lämpöpatterilla on TRH-sarjan tyypilliset edut:Se tuottaa tehokasta ja puhdasta lämpöä, varastoi lämpöä pitkään ja on edullinen sekä hankkia että käyttää, sillä termostaatti pitää lämmityskustannukset kurissa. Käytä tätä – kustannuksiltaan edullista ja vähän kuluttava lämmitysratkaisua tilapäiseen mutta myös pienten – keskikokoisten huoneiden jatkuvaan lämmittämiseen.Älä kuitenkaan viivyttele tilausta liian kauan …

Edut yhdellä silmäyksellä – öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E …

  • kolmiportaisesti säädettävä lämpötila 1 000, 1 500 ja 2 500 wattia tuottaa termostaatin säätämiä lämpötiloja 10 – 35 °C. Kun haluttu huoneen lämpötila saavutetaan, öljytäytteisen sähköpatterin virta katkeaa automaattisesti ja laite kytkeytyy pienimmälle lämmitysteholle, joka kuluttaa vähemmän energiaa. Kun lämpötila laskee alle valitun arvon, virta kytkeytyy automaattisesti ja lämpöpatteri lämmittää valitulla teholla.
  • 11 lämpöripaa: täydellinen 30 m²:n kokoisille tiloille – mitä enemmän ripoja, sitä enemmän patterin pinta säteilee lämpöä. Hyödyt mukavasta lämmöstä vielä noin 30 minuuttia virran katkaisemisen jälkeen, sillä lämpö-öljyn varastointikyky on suuri.
  • sähköpatterissa ei ole pölyä nostattavaa puhallinta. Sähköpattereissa ei ole tavallisten lämmittimien lämpövastusta, joten epämiellyttävää käryämistäkään ei ole, mitä saa varsinkin allergikot ja astmaatikot huokaisemaan helpotuksesta.
  • soveltuu hyvin myös allergikkojen talouksiin tai makuuhuoneeseen. Siirrettävät lämmittimet soveltuvat myös epäsäännöllisesti käytettävien tilojen, esimerkiksi talvipuutarhojen, vierashuoneiden, puutarhamökkien sekä korjaamojen ja toimistojen lämmittämiseen. Suojaa lämmittämättömiä autotalleja ja kellaritiloja pakkasvahtina luotettavasti putkien jäätymiseltä ja muilta pakkasvaurioilta.
  • ylikuumenemis- ja kaatumissuoja sekä merkkivalo. Käytännöllinen kaapelikela pistoketiloineen estää kompastumiset. Integroidut rullat ja kantokahva mahdollistavat myös kuuman patterin turvallisen siirtämisen paikkaan, jossa lämpöä tarvitaan.

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaajo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, nyt vain 79,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*