Pumput oikealla paineella – akkukompressori ja ilmapumppu sarjana sekä 1 100 watin kompressori kiinteänä koteloratkaisuna

Ilma loistaa poissaolollaan? Auton, moottoripyörän tai polkupyörän renkaat ovat tyhjät? Löysät jalka-, kori- tai käsipallot? Tai mikä vielä haasteellisempaa: kahluualtaat, kumiveneet, ilmapatjat! Hätä ei ole tämän näköinen, sillä kevätsarjamme lopuksi esittelemme kolme ratkaisua, jotka näyttävät, mitä pumppaaminen on: Kaksi täydellistä akkusarjaa, joissa kummassakin on akkukompressori ja akkuilmapumppu, valinnaisesti 16 V:n tai 20 V:n voimakkaalla litiumioniakulla varustettuna. Tai voit valita integroidun koteloratkaisun PCPS 10‑1100, jonka ansiosta mukanasi on aina kaikki paineilman täyttöön tarvittava. Sisältää verkkokaapelin ja 1 100 W:n vahvuisen moottorin. Loputtomat määrät ilmaa!

Akkukompressori ja akkuilmapumppu sarjana valinnaisesti joko 16 V:n tai 20 V:n vahvuisella litiumioniakulla

Akkusarjat muodostavat yhdessä optimaalisen ratkaisun kaikkeen ilman täyttämiseen. Valitse vahva akkukompressori, kun auton, polkupyörän, skootterin tai moottoripyörän renkaissa on vähän ilmaa tai kuin jalkapalloihin, koripalloihin, käsipalloihin tarvitaan uuttaa ilmaa. Tehokas akkuilmapumppu puolestaan on oikea vaihtoehto, kun on täytettävä suuria tilavuuksia – esimerkiksi kahluualtaita ja kumiveneitä, ilmapatjoja ja retkivuoteita. Mikä parasta: kustannuksia säästyy, sillä kummassakin laitteessa voi käyttää samaa 16 V:n tai 20 V:n Flexpower-multiakkua.

Tähän akkukompressori PCPS 10‑16V / 11‑20V kykenee

Akkukompressorin enimmäispaine on 7 baria, joten se on optimaalinen ratkaisu kaikkiin tarkoituksiin, kun tarvitaan suuri ilmanpaine. Valitse LCD-näytöstä haluttu täyttöpaine bar tai PSI ja käynnistä kompressori, joka täyttää paineen nopeasti ja mukavasti. Kompressori pysähtyy, kun valittu paine saavutetaan. Kompressorin mukana toimitettu 10-osainen lisävarustesarja sisältää adapterit kaikille yleisille venttiileille. Akkukompressorin kotelon kummallakin puolella on pidike, joten venttiiliadapteri ja paineilmaletku kulkevat laitteen mukana.

Tähän akkuilmapumppu PCPS 11‑16V / 12‑20V kykenee

Turvaudu akkukäyttöiseen ilmapumppuun, kun sinun täytettävä tehokkaasti suuria tilavuuksia – esimerkiksi kahluualtaat ja kumiveneet, ilmapatjat ja puhallettavat sängyt. Sillä akkuilmapumpun enimmäistuotto 45 m³/h soveltuu erinomaisesti suurille tilavuuksille. Toimitus sisältää adapterit eri täyttöyhteille. Kätevää 2-in-1-toiminnolla varustettua ilmapumppua- voidaan käyttää yhtä helposti myös ilman imemiseen. Saat kaiken ilman mukavasti pois kaikista puhaltamalla täytettävistä esineistä.

Ajankohtainen suosituksemme

Akkukompressori PCPS 10‑16V & akkuilmapumppu PCPS 11‑16V

Sarjan monipuolinen sisältö: Akkukompressori PCPS 10‑16V, akkuilmapumppu PCPS 11‑16V, pikalaturi, vaihdettava Flexpower-multiakku (16 V, 2 Ah), laukku ja kymmenosainen välinesarja, jossa on kolme eri kokoista ilmapumpun suutinta, kompressori kierreliitäntäinen paineilmaletku, Dunlop- ja Sclaverand-venttiilin adapteri, palloneula, kaksi lyhyttä yleisadapteria ja pitkä yleisadapteri.

Normaalisti 78,10 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Ajankohtainen suosituksemme

Akkukompressori PCPS 11‑20V & akkuilmapumppu PCPS 12‑20V

Sarjan monipuolinen sisältö: Akkukompressori PCPS 11‑20V, akkuilmapumppu PCPS 12-20V pikalaturi, vaihdettava Flexpower-multiakku (20 V, 2 Ah), laukku ja kymmenosainen välinesarja, jossa on kolme eri kokoista ilmapumpun suutinta, kompressorin kierreliitäntäinen paineilmaletku, Dunlop- ja Sclaverand-venttiilin adapteri, palloneula, kaksi lyhyttä yleisadapteria ja pitkä yleisadapteri.

Normaalisti 88,51 €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Tähän kompressori PCPS 10-1100 kykenee

Kompressori PCPS 10‑1100 panee kunnolla töpinäksi, kun on kyse optimaalisesta ilmamäärästä. 1 100 watin moottorinsa, enintään 8 barin käyttöpaineensa ja kattavien lisävarusteidensa ansiosta tämä öljytön kompressori on ihanteellinen kotiratkaisu niin autonrenkaille kuin moottori- ja polkupyörien renkaille, palloille, ilmapatjoille ja muille vastaavillekin. Kattavan adapteri- ja suutinsarjamme ansiosta käytettävissäsi on aina sopiva vaihtopää eri käyttösovelluksiin. 3 metrin pituinen paineilmaletku tarjoaa myös runsaasti liikkumavaraa, niin että pääset vaivattomasti käsiksi myös vaikeapääsyisissä paikoissa oleviin venttiileihin. Paineilmapistooliin kiinnitetystä painemittarista näet selkeästi kulloisenkin ilmanpaineen. 5 metrin pituinen virtakaapeli tarjoaa suuren toimintasäteen, ja sitä voidaan säilyttää kuljetuksen ajan integroidussa kaapelilokerossa.

Ajankohtainen tarjoussuositus – kompressori PCPS 10‑1100

Trotecin PCPS 10-1100 toimitetaan täydellisenä sarjana, johon sisältyy painemittarilla varustettu paineilmapistooli, pikaliitännällä varustettu paineilmaletku, kolme yleiskäyttöistä muovisuutinta, yksi suutinadapteri, suuttimen jatkokappale, kaksi yleisadapteria, yksi venttiiliadapteri ja palloneula.

Normaalisti 93,73 €, nyt vain 49,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*