UUSI Luksimittari – tunnettu Trotec Design

banner_bf06_banner

Tarkka valon mittaus on usein tärkeä osa ammattimaista työtä. Luksimittaria käyttävät arkkitehdit sekä elokuva- ja valokuvastudiot. Mittarilla voi tarkastaa sisä- ja ulkovalaistusjärjestelmien tehon ja mitata valon määrää puistoissa, talvipuutarhoissa tai omassa puutarhassa. BF06 istuu myös erityisen hyvin käteen, koska sillä on uusi ergonominen muotoilu!


Uusi muotoilu korostuu luksimittarin erinomaisessa käsituntumassa: laitteesta saa pitävän otteen. Mittari on paitsi vaikuttavan ergonominen, se myös erottuu ulkonäöllään: visuaalista ulkoasua hallitsevat keltainen ja musta sekä valaistut napit, ja helppokäyttöisyyttä korostaa selvästi erottuva musta virtakytkin.

Näin se toimii

Uusi käyttöön optimoitu, saksalaiseen teolliseen muotoiluun perustuva valonvoimakkuusmittari on Trotecin suojattu malli. Suuri selkeä näyttö, maksimiarvotoiminto, automaattinen näytön valaistus sekä helppo käyttö yhdellä kädellä ovat todisteita muotoilumme käytännönläheisyydestä. Uusi luksimittari BF06 on täydellinen apuväline jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Luksimittarin ilmaisin täyttää ISO:n hyväksymät Kansainvälisen valaistuskomission (CIE) vaatimukset, sillä BF06:n integroitu spektraalisuodatin poistaa luotettavasti infrapunasäteilyn, joten laite mittaa vain todellisen valon spektrin.

Neljä hyvää etua:

  • Trotecin itse kehittämä ja muotoilema
  • Suuri ja selkeä näyttö
  • Mukava maksimiarvotoiminto
  • Erittäin helppo käyttää yhdellä kädellä

Uusi luksimittari – häikäisevän edulliseen hintaan

Tilaa heti tämä korvaamaton apuväline tutustumishintaan: uusi luksimittari BF06, normaalisti 41,63 €,  nyt vain 24,95 € sis. alv – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*