UUSI likavesiuppopumppu TWP 9000 ES: Vankka jaloteräpumppu pumppaa 15 000 l/h likaista vettä sisä- ja ulkotiloissa

Jaloterästä! Innokkaat harrastelijapuutarhurit ja omakotitalon omistajat tai käsityöläiset ja kiinteistönhoitajat yhdistävät tähän laadukkaaseen materiaaliin teräksen parhaat ominaisuudet, esimerkiksi kulutuksen kestävyyden, korroosion kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Kestävästä jaloteräksestä valmistettu likavesiuppopumppu TWP 9000 ES on ruostumaton, pitkäikäinen ja tarvitsee vähän huoltoa. Tulvineen kellarin nopeaan tyhjentämiseen tai kesäkuumalla ilmaisen käyttöveden pumppaamiseen lammista, puroista tai sadevesisäiliöistä. Jaloterästä – Trotecilta!

Vahva ja luotettava apuväline puutarhaan ja taloon: 900 watin tehoisen likavesiuppopumpun TWP 9000 ES luja rakenne ja turvallinen suojausluokka IPX8 täyttävät korkeimmat vaatimukset jatkuvassa käytössä. Tehopaketissa on vedenpitävästi koteloitu jaloteräksinen pumppuosa, joka siirtää vettä jopa 15 000 litraa tunnissa. TWP 9000 ES pumppaa nopeasti suuriakin määriä likaista vettä, jossa on enintään 25 mm:n kokoisia likahiukkasia. Likavesipumpun upotussyvyys on kätevä 7 metriä, joten pumpulla voi nostaa vettä lähes kaikista vesisäiliöistä.

Näin se toimii

Uimurin ohjaama jaloteräspumppu TWP 9000 ES aloittaa pumppaaminen, kun veden korkeus on 50 mm, ja pumppaa, kunnes 40 mm:n enimmäisimusyvyys saavutetaan. Uppopumppua voidaan käyttää myös manuaalisesti, jolloin käynnistys- ja pysähtymissyvyys säädetään yksilöllisesti. Pumpun rungon käytännöllinen uimurikytkimen lukitus mahdollistaa käynnistys- ja pysäytyskorkeuden yksilöllisen säätämisen tietyllä alueella. Kun uimurikytkin lukitaan paikalleen, likavesipumppu pumppaa vettä jatkuvasti

TWP 9000 ES on lähes rajattomasti yhteensopiva: Puutarhaletku, putkisto tai kastelujärjestelmä – onnistuu, sillä uppopumppuun voidaan liittää eri kokoisia letkuja, putkia tai pikaliitäntäjärjestelmiä, kierteellisiä ja kierteettömiä. Tarvittava adapteri eri kokoisille liitännöille toimitetaan pumpun mukana.

Kätevä 360° kulma-adapteri Quick Connect -liitäntöineen kääntyy tarvittavaan suuntaan. Letkut, putket tai pikaliittimet voidaan kiinnittää helposti pumppuun ja säätää joustavasti asentoon 360°. Napsauta kiinni ja irrota työn jälkeen nappia painamalla. TWP 9000 ES:n liitäntämahdolliset:

  • Letkuliitäntä, sisäläpimitta 25 mm tai 38 mm
  • Letku- tai putkiliitäntä, sisäkierre G1″/DN25 tai G1½”/DN40.

Pumpun runkoon integroitu kantokahva helpottaa jaloteräksisen uppopumpun siirtämistä. Lujaan kahvaan voi myös kiinnittää pumpun mukana toimitettavan nailonköyden (10 m), jonka varassa pumpun voi laskea kaivoihin, säiliöihin tai muihin altaisiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • voimakas 900 W:n pumppu pumppaa vettä jopa 15 000 litraa tunnissa
  • suurin nostokorkeus on 8 metriä
  • soveltuu ihanteellisesti veden ottamiseen sekä veden kierrättämiseen tai tyhjentämiseen esim. uima-altaista, kellaritiloista, sadevesitynnyreistä, puutarhalammista, pienistä rakennuskuopista ja tulvaveden täyttämistä syvennyksistä
  • tyhjentää vaivattomasti pois puhdasta tai likaista vettä, joka sisältää enintään 25 mm:n kokoisia likahiukkasia

Likavesiuppopumppu TWP 9000 ES – Trotecin merkkilaatua

Uppopumppu TWP 9000 ES toimitetaan täydellisenä sarjana, johon kuuluvat adapteri, 360° kulma-adapteri, kulma-adapterin pikaliitin sekä 10 m pitkä nailonköysi pumpun laskemiseen ja 10 m pitkä liitäntäkaapeli.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi likavesiuppopumppu TWP 9000 ES ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisi 88,52 € , nyt vain 59,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 23

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*