Konvektori TCH 19 E: tuottaa välikaudella tasaista ja puhdasta lämpöä – taas saatavana

Oikutteleva huhtikuun sää. Kesäpäivistä takaisiin viileisiin, ajoittain koleisiinikin päiviin. Ja sitten taas lämpimiin. Jos haluat pysyä välikaudella aina lämpimänä, tutustu tähän kompaktiin lisälämmittimeen – taas saatavaan konvektoriin TCH 19 E. Sen jopa 2000 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä. Lyömättömän edullinen laite on optimaalinen ratkaisu ennen lämmityskauden alkua ja kauden päätyttyä, sekä tilapäisesti lämmittäviin tiloihin, esimerkiksi talvipuutarhaan.

Nopeasti toimiva lämmitin TCH 19 E lämmittää jokaisen huoneen käden käänteessä puhtaasti, hajuttomasti ja äänettömästi. Liitä kompakti lisälämmitin pistorasiaan, kytke virta ja valmis! Ja mikä parasta: Konvektoria voi käyttää luotettavana pakkasvahtina muuten lämmittämättömissä tiloissa, esimerkiksi kellarissa, askarteluhuoneessa, vapaa-ajon asunnossa tai autotallissa.

Edut kertavilkaisulla – konvektori TCH 19 E …

  • automaattista toimintaa ohjaa portaaton termostaatti, joka varmistaa tasaisen lämpimän ilman virran ja säätää huoneen lämpötilaa automaattisesti. Kun säädetty arvo ylittyy, sähkövastusten virta katkeaa, ja virta automaattisesti uudelleen, kun arvo alittuu.
  • jopa 2000 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä. Haluttu lämpöteho 750 W tai 1250 W valitaan keinukatkaisimella. Kummankin katkaisimen painaminen antaa suurimman tehon 2000 wattia – optimaalinen viileiden huoneiden nopeaan alkulämmitykseen.
  • Soveltuu termostaattiohjattuna myös pakkasvahdiksi. Termostaatti aktivoi lämmittimen automaattisesti ja estää huoneiden jäätymisen tai liiallisen jäähtymisen. Integroitu ylikuumenemissuoja takaa aina turvallisen toiminnan.
  • on erittäin helppo ottaa käyttöön: Pura laite pakkauksesta, kytke kaapeli pistorasiaan, valmis. Merkkivalo ilmaisee laitteen toiminnan.
  • keveys ja integroidut kädensijat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen – suuret jalat pitävät laitteen tukevasti pystyssä.

Konvektori TCH 19 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 19 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 36,42 €, nyt vain 24,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*