UUSI likaveden uppopumppu TWP 7536 E: Tämä voimanpesä pumppaa jopa 12 500 l likavettä tunnissa sisä- ja ulkotiloissa – imukorkeus säädettävissä

Eikö aina silloin tällöin tulekin ikävä osto-opastusta, joka koskee puutarhan vesihuoltoa kesän kuumimpina päivinä? Ja toisinaan moni kaipaa suoraviivaisia ohjeita sen suhteen, miten vettä tulviva kellari saadaan parhaiten pumpattua tyhjäksi? Ole hyvä: 750 watin tehoinen uppopumppu TWP 7536 E on kullanarvoinen apulainen omakotiasujille ja puutarhaharrastajille, joiden täytyy pumpata suuria määriä likavettä pois tai paikasta toiseen. Ehkä ilmaista vettä halutaan ottaa lammista, purouomista tai sadevesisäiliöistä puutarhan kasteluun tai kellari täytyy pumpata tyhjäksi kaatosateen jäljiltä.

Näin yksinkertaista puutarhan kastelu tai tulvivan kellarin tyhjentäminen on tulevaisuudessa: Vesitiiviisti kapseloituun ja iskunkestävään muovirunkoon rakennettu uppopumppu TWP 7536 E on suunniteltu käytettäväksi jopa 7 metrin syvyydessä veden alla. Uppopumppu aloittaa tyhjäksi pumppaamisen 85 mm:n vedenkorkeudesta, kunnes maksimi-imukorkeus 40 mm on saavutettu. Ja se siirtää myös erittäin likaista vettä, jossa on jopa 25 millimetrin kokoisia kiintoainesosia. Tämän lisäksi uppopumppua voidaan käyttää manuaalisesti yksilöllisesti säädettävien päälle- ja poiskytkentäkorkeuksien avulla – pumppurungossa oleva uimurikytkimen salpaus mahdollistaa pumppauskorkeuden säätämisen määrätylle alueelle. Jos vapaasti liikkuva uimurikytkin salvataan paikalleen, pumppu pumppaa vettä jatkuvasti.

Näin se toimii

TWP 7536 E on lähes rajattoman yhteensopiva: On aivan sama, haluatko liittää pumpun puutarhaletkuun, olemassa olevaan putkistoon vai kastelujärjestelmään – uppopumppuun voidaan liittää halkaisijaltaan erilaisia letkuja, putkia ja pistokejärjestelmiä – kierteillä tai ilman. Tarvittava kavennusadapteri sisältyy eri liitäntäkoot sisältävänä toimituskokonaisuuteen.

Uraauurtava 360°-kulma-adapteri Quick-Connect-liitännällä osaa homman. Sen avulla letku-, putki- ja pistokejärjestelmät voidaan liittää nopeasti ja mutkattomasti pumppuun ja suunnata joustavasti 360°. Kiinnitä ja irrota napin painalluksella jälleen, kun homma on hoidettu. TWP 7536 E tarjoaa seuraavat liitäntämahdollisuudet:

  • Letkuliitäntä sisähalkaisijalle 25 mm tai 38 mm
  • Letku- ja putkiliitäntä sisäkierteellä G1″/DN25 tai G1½”/DN40.

Ilahduttavan kompaktia ja vain 5 kg painavaa TWP 7536 E:tä on pumpun runkoon integroidun kantokahvan ansiosta erittäin helppo liikutella puutarhassa ja muissa käyttökohteissa. Kahva toimii lisäksi kiinnityspisteenä toimituskokonaisuuteen kuuluvalle nylon-köydelle (10 m), jonka avulla uppopumppu voidaan laskea kaivoihin, maanalaisiin säiliöihin tai muihin altaisiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • vahva 750 watin teho mahdollistaa jopa 12500 litran pumppaamisen tunnissa
  • maksiminostokorkeus jopa 8 metriä
  • soveltuu ihanteellisesti veden ottamiseen sekä veden kierrättämiseen tai tyhjentämiseen esim. uima-altaista, kellaritiloista, sadevesitynnyreistä, puutarhalammista, pienistä rakennuskuopista ja tulvaveden täyttämistä syvennyksistä
  • tyhjentää vaivattomasti pois puhdasta tai likaista vettä, joka sisältää enintään 25 mm:n kokoisia likahiukkasia

Likaveden uppopumppu TWP 7536 E – Trotecin merkkilaatua

Uppopumppu TWP 7536 E toimitetaan täydellisenä sarjana, johon sisältyy kavennusadapteri, 360° kulma-adapteri, kulma-adapterin pikaliitin sekä 10 m pitkä nailonköysi pumpun laskemiseen ja 10 m pitkä liitäntäkaapeli.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa likaveden uppopumppu TWP 7536 E mieluiten jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 78,10 €, nyt vain 44,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 19

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*