Jotta sähköä saadaan sinne minne pitääkin – Trotec-merkkilaatua olevalla jatkojohdolla

Nyt puhutaan usein vähälle huomiolle jäävästä Powertool-varusteesta: näennäisen yksinkertaisesta jatkojohdosta. Sen puuttumisen huomaa yleensä viime tipassa, kun pitäisi jo ryhtyä suunniteltuihin töihin. Liian myöhään! Tarkista siksi, pystytkö todella käyttämään sähkölaitteitasi ilman tätä arvokasta lisävarustetta. Ja muuten: laatujatkohohto kuten tämä Trotec-malli on kaikkea muuta kuin yksinkertainen: Se pidentää sähkötyökalujesi käyttöulottuvuutta 15 tai 25 lisämetrin verran. Se on suojattu roiskevedeltä kotelointiluokkaa IP44 vastaavasti ja sopii siis myös puutarhaan. Ja se on kirkkaanpunainen, mikä vähentää kompastumisriskiä huomattavasti.

Käytännöllisen 230 V, 16 A -laatujatkojohtomme edut käyvät ilmi sellaisissa työtilanteissa kuin tässä: Kun haluat vaikka typistää oksia sähköisellä puukkosahalla puutarhan peränurkassa. Tai kun sinun täytyy porata yläkerrassa, mutta sähköt ovat varmuuden vuoksi poikki koko kerroksesta. Tämä ammattitason lisävaruste pidentää johtokäyttöisten sähkölaitteidesi ulottuvuutta 15 tai jopa 25 lisämetriä puutarhan sekä sisätilojen kunnostustöihin – se tekee sähkötyökalujen, kotitalous- ja keittiökoneiden, musiikki- ja valaisinlaitteistojen ja jopa toimistolaitteiden käytöstä rentoa. Tämän joustavan jatkojohdon ansiosta lähin pistorasia on aina juuri siellä, missä sitä tarvitset.

Korkealaatuinen, joustava, kirkkaanpunainen – johto kuin oppikirjasta

Laatujatkojohto 230 V, 16 A on roiskevesisuojattu kotelointiluokkaa IP44 vastaavasti ja se sopii siksi ihanteellisesti väliaikaisiin ulkotöihin. Se voidaan vetää välikaista käyttöä varten maahan myös siinä tapauksessa, että nurmi ja maa ovat vielä hieman kosteita. Täydellinen ratkaisu esimerkiksi ruohonleikkureille tai puutarhalaitteille. Sitä voidaan käyttää kirkkaan punaisen huomiovärin takia erittäin hyvin myös kotona, puutarhassa, harrastuskellarissa ja autotallissa – näet johdon jo silmäkulmasta, mikä vähentää kompastumisriskiä huomattavasti.

Laatujatkojohdon 230 V yhteydessä laatu kirjoitetaan isolla alkukirjaimella

  • Johtotyypille H05RR-F 3G1.5 on ominaista hienosäikeinen, 3-napainen johto, jonka poikkipinta-ala on 1,5 mm², sekä öljyä kestävästä kautsukumista valmistettu johdin- ja vaippaeritys. Johdon nimellisjännite on 230 volttia, nimellisvirta 16 ampeeria ja maks. nimellisteho 3500 wattia.
  • Korkealaatuisessa jatkojohdossa on CEE 7/7 (tyyppi F) -suko-pistoke sekä lialta ja kosteudelta suojattu pistorasia sulkuläpällä.
  • Lasten suojelemiseksi sähköiskuilta pistorasiassa on lapsilukko, joka estää esineiden työntämisen sisään.
  • Laatujatkojohto 230 V on UV-säteilyn kestävä, mekaanista kuormitusta hyvin sietävä ja -35 °C … +60 °C:een lämpötila-alueen ansiosta sitä voidaan käyttää turvallisesti kaikkina vuodenaikoina. Suuren taipuisuuden ansiosta se voidaan keriä tiiviisti ja vetää auki tarpeen mukaan.

Johtokela PVD2 – joustavaan käyttöön sisälle ja ulos, ihanteellinen rakennukselle tai puutarhaan

Johtokela PVD2 on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat johdon sijaan käytännöllisen johtokelan. Se on rakenteeltaan erittäin lujatekoinen, valmistettu korkealaatuisesta muovista ja takaa pitkäaikaisen luotettavuuden lähimmän pistorasian ja käyttökohteen välillä. PVD2 vastaa kotelointiluokkaa IP54 ja siinä on yhteensä kolme suko-pistorasiaa, joiden maksimiliitäntäteho on 3,6 kW. Pistorasiat on suojattu roiskevedeltä ja pölyltä – jokaisessa on tiivistereunus ja jousella itsestään sulkeutuva kansi. Se tarjoaa sisälle ja ulos turvallista käytettävyyttä ja 25 metriä pitkän liitäntäjohdon ansiosta myös reilusti pelitilaa.

Jatkojohdot ja johtokelat – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään laatujatkojohto 230 V ajankohtaiseen tarjoushintaamme alk. 24,95 € sis. alv. tai johtokela PVD2 lyömättömään tarjoushintaan 122,76 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*