UUSI Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ22M – ajattoman eleganttia sisäilmanhallintaa, mukana kastepistelämpötila homeen ehkäisyyn

Esteettisesti miellyttävä huippuluokan katseenvangitsija ja samalla tarkkuusmittalaite sisäilman hallintaan: Design-lämpö- ja kosteusmittarilla BZ22M pidät kaikki sisäilman tärkeät tiedot aina näkyvissä – tilan lämpötilan, tehokkaan hometorjunnan kannalta oleellisen kastepistelämpötilan, suhteellisen ilmankosteuden ja saturaatiokosteuden. Se sopii sekä kaupalliseen käyttöön kuten kirjastoihin, gallerioihin, näyttelytiloihin, toimistoihin, kokous- ja koulutustiloihin mutta myös korkeatasoisesti sisustettuihin asuintiloihin.

Tämä joka suhteessa korkealaatuisen vaikutelman luova lämpö- ja kosteusmittari on koottu lujatekoiseen jaloteräsrunkoon (Ø 130 mm) ja se mahdollistaa erikoisella asteikkosuunnittelullaan, että kaikki oleelliset ilmastoarvot ovat luettavissa selkeästi pidemmänkin matkan päästä. Siinä, missä muut sisäilmamittalaitteet tarvitsevat useita asteikkoja ja viisareita, BZ22M kerää pisteet ainutlaatuisella ristiviisari-designillaan. Siinä yhdistyvät näin klassinen mittaustekniikka ja mitattujen ilmastoarvojen innovatiivinen näyttötapa. Tämä hiushygrometrin ja lämpömittarin yhdistelmä kerää katseet puoleensa missä ikinä sitä käytetäänkään.

Elegantti seinälaite sopii lämmitys- ja ilmanvaihtotoiminnan jatkuvaan tarkkailuun, joten sen avulla esimerkiksi kastepisteen alittuminen ja siitä seuraavat kosteuden tiivistymiseen ja homekasvustoon liittyvät ongelmat havaitaan ajoissa. Samoin on mahdollista valvoa jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden suhteen herkkiä tiloja, joten esimerkiksi korroosio oldtimer-ajoneuvon tallissa tai kosteusvauriot vain osaksi lämmitetyissä talvipuutarhoissa, vierashuoneissa tai wellness-tiloissa voidaan estää ennalta. Näin pystyt lämmittämään ja tuulettamaan kohdennetusti, jotta sisäilma pysyy mukavana ja terveellisenä asuin- ja näyttelytiloissa, toimistossa ja vaikkapa autotallissa.

Näin se toimii

Arvojen mittaus ja viisarien ohjaus tapahtuu lämpö- ja kosteusmittarin BZ22M sisällä kaksoismetallilämpömittarilla sekä erikoiskäsitellyillä keinokuiduilla, jotka laajenevat kosteassa ja kutistuvat kuivassa. Tästä seuraava pituuden muutos muunnetaan mekaanisten vipujen ja akselien avulla pyöriväksi liikkeeksi ja se siirtyy viisareihin samaan tapaan kuin kellokoneistossa. Vain vähäistä huoltoa vaativan lämpö- ja kosteusmittarin näyttöä on tarvittaessa mahdollista säätää helposti tavoitettavan säätöruuvin avulla. Ja koska BZ22M-laitteeseen ei ole käytetty minkäänlaista elektroniikkaa, se ei luonnollisestikaan tarvitse paristoja tai huoltotarkastuksia. Peräti neljä mittausarvoa näkyy yhtä aikaa ja ymmärrettävästi ristiviisarinäytöllä:

Lämpötilan mittaus

  • Mittausalue: 8 °C – 40 °C (Mittaustarkkuus: ± 2 °C)

Ilmankosteuden mittaus

  • Suhteellinen ilmankosteus: 26 – 100 %
  • Kastepistelämpötila: – 4 – 24 °C
  • Saturaatiokosteus: 2 – 50 g/m³ (Mittaustarkkuus: ± 3 % suht. kosteus)

Neljä erityisen hyvää etua:

  • neljä ilmastoarvoa yhdellä näytöllä: lämpötila, suhteellinen ilmankosteus, saturaatiokosteus ja kastepistelämpötila
  • analoginen täsmämittaustekniikka ”Made in Germany”
  • erityinen asteikkoasettelu ristiviisareille
  • helppo lukea, mittausarvojen tulkinta nopeaa

Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ22M – Merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ22M ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 67,68 €, nyt vain 54,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 17

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*