UUSI LED-työvalo PWLS 10-70: kaikkina vuorokauden aikoina kirkkaasti valaistut työmaat sisällä ja ulkona – vihdoin saatavana

Kun haluat rakentaa rungon tai kunnostaa tehokkaasti, tiedät ’oikean’ valonlähteen tärkeyden. Tuo siksi erittäin kirkasta valoa pimeyteen – uudella LED-työvalolla PWLS 10-70, joka on vihdoin saatavana. 70 W:n tehoisen työvalon 6300 lm:n valovirta ja suuri 120° säteilykulma mahdollistavat mukavan työskentelyn sekä päivällä että yöllä. Ja mikä parasta: Tämän Trotecin tehokkaan ja edullisen ammattivalaisimen moderneimman LED-teknologia kuluttaa normaaleihin halogeenityövaloihin verrattuna jopa 85 prosenttia vähemmän sähköä.

Kun käytössäsi on laadukkaasta alumiinista valmistettu, karkaistun lasin suojaama LED-työvalo PWLS 10‑70, hämärtyvästä päivänvalosta ei tarvitse huolestua, vaikka työ kestää pitkäänkin. LED-työvalo joustava ja erittäin kirkas valaistusratkaisu sisä- ja ulkotöihin rakennustyömailla, kunnostuskohteissa ja myös omassa autotallissa. Voit myös kääntää 70 W:n työvalon miten halut, sillä valaisusuunta on säädettävissä 360°.

Näin se toimii

Vain noin 1 kg:n painavassa LED-työvalossa PWLS 10-70 suuri valoteho ja monikäyttöisyys yhdistyvät pieneen tilaan. Toisaalta LED-valaisimen valaisusuunta on säädettävissä 360°-alueella kahdella sivuilla olevalla tähtikahvaruuvilla.Toisaalta eristettyä kantokahvaa voidaan kallistaa 75°, jotta työalue saadaan valaistua parhaalla mahdollisella tavalla ilman varjojen muodostumista. Laitteen jalka on säädettävissä portaattomasti tukevan seisonnan takaamiseksi.Tämän lisäksi työvalo soveltuu erinomaisesti myös käyttöön huonoissa sääolosuhteissa.Työvalon kotelointiluokka IP65 suojaa joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta sekä vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta.Lujatekoinen ulkokuori on pölytiivis, LEDejä suojaava etulevy on karkaistua turvalasia.

Lämmön poisjohtamista varten PWLS 10‑70:ssa on kotelon takapuolella erittäin kehittynyt jäähdytysripa. Lämmön tehokas poistaminen jäähdytyselementin kautta estää valaisimen vankkaa putkirunkoa lämpenemästä liikaa. Siltä varalta, että laite joskus epäotollisten rakennustyömaaolojen takia pääsisi kuumenemaan liikaa, valaisimessa on täysautomaattinen ylikuumenemissuoja. Jos liiallinen lämpeneminen laukaisee suojamekanismin, LED-valo himmennee – mutta laite valaisee edelleen eikä työmaa muutu vaaralliseksi.

Kokoon taitettuna tämä 1,4 m pitkällä verkkojohdolla varustettu höyhensarjalainen sopii mukavasti jokaiseen työkalupakkiin luomaan käden käänteessä päivänvalon kirkkautta epäedullisiin valaistusoloihin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas LED-työvalo – 120 suurteho-LEDiä tuottavat erityisen kirkkaan 6300 lm:n valovirran
  • valaisusuunta säädettävissä 360°
  • joustava kantokahva ja jalka
  • kotelointiluokka IP65 – suojattu vesisuihkulta ja pölytiivis

LED-työvalo PWLS 10-70 – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään den LED-työvalo PWLS 10-70 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,47 €, nyt vain 34,99 € sis.alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*