UUSI Design Aircooler PAE 31: tuplatehokas Turbospin-jäähdytys kuumina kesäpäivinä – tuulettaa, raikastaa ja kostuttaa ilman

Seuraavan kuumakesäpäivien ennuste? Kello 10 aamupäivällä: Kuuma! Kello 12 päivällä: Vielä kuumempaa! Ja kello 18 illalla? Edelleen kuumaa, mutta lisäksi tukalaa! Kukapa ei uneksi kylmän raikkaasta ilmavirrasta, joka jäähdyttää nopeasti? Uusi Design Aircooler PAE 31 täyttää toiveet: 4 in 1 -monitoimijan tehokkaan puhaltimen Turbospin-teknologian ja 10 m kantama jäähdyttää kesäisen kuumien asuin- ja työtilojen, toimistojen ja myymälöiden lämpötilan miellyttäväksi vaikuttavan nopeasti. Ilmanjäähdytin puhdistaa ja kostuttaa sisäilman samalla.

Design Aircooler PAE 31:ssa käytetään luonnon esikuvaan perustuvaa hunajakennojäähydytysteknologiaa, joka jäähdyttää ilmavirran 2–3 °C lämpötilaan asti. Kosteiden kennosuodatinten läpi virtaavaa sisäilmaa jäähdytetään poistamalla ilmasta lämpöenergiaa, ilma kostutetaan kylmällä tai jäiltä sisältävällä vedellä, puhdistetaan ilmansuodattimessa, ja Turbospin-suuretehopuhallin puhaltaa jäisen raikkaan pyörretuulen huoneeseen. Ei kemiaa, ei energiaa syövää kylmäkompressoria eikä häiritseviä poistoilmaletkuja. Tehokas Turbospin-puhallin puhaltaa ilmaa 1000 m³/h, ja tilavaan ja helposti puhdistettavaan vesisäiliöön mahtuu 6 litraa vettä, joten ilmanjäähdytin soveltuu jopa 26 m² tai 65 m³ kokoisiin tiloihin.

Kolme kertaa parempi asuintilan ilma ja lisäksi terveyden suojaus

PAE 31:n yhdistetty ilman jäähdytys, ilman kostutus ja ilman puhdistus parantaa sisäilmaa tuntuvasti ja torjuu samalla taudin aiheuttajia ilmasta. Ilman kosteus vaikuttaa paljon koronaviruksen SARS-CoV-2 ja muiden virusten (esimerkiksi flunssavirusten) leviämiseen. Optimaalisesti kostutettu sisäilma alentaa tartuntariskiä suljetuissa tiloissa ja pitää immuunipuolustukselle tärkeät nenän limakalvot kosteina. PAE 31 soveltuu 1,1 l/h kostutustehollaan kokovuotiseen käyttöön – ja pitää siten huoneilman kosteuden jatkuvasti optimaaliselle 40–60 % alueella. PAE 31:ä voi lisäksi käyttää koko vuoden virkistävänä tuulettimena myös ilman jäähdytystä ja kostutusta.

Näin se toimii

Kuulostaa ja tuntuu todella coolilta: PAE 31:n Turbospin-teknologia saa jäähdytykseen ja raikkauden tuntumaan viimeistä nurkkaa myöten. Sinun ei siis tarvitse asettua ilmavirtaan: Tehokas Turbospin-puhallin puhaltaa raikkaat kylmän ilman virran jopa 10 metrin päähän, ja seinät ja katot heijastavat viileän ilman kaikkialle tilaan. PAE 31 haihduttaa 1,1 litraa tunnissa, joten 6 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 5 tunnin ajan. Jäähdytystehoa voidaan lisätä 2:lla mukana toimitetulla kylmävaraajalla.

4 in 1 -laitteen toiminnot ovat ilman jäähdytys, tuuletus, ilman raikastaminen ja ilman kostutus. Kolme integroitua ilmansuodatinta puhdistavat imetyn ilman ja kolme haihdutusuodatinta kostuttavat ja jäähdyttävät sen. Puhaltimen 3 nopeutta tuottavat raikkaan tuulen, ja voit nauttia kylmähaihdutuksen viilentävästä vaikutuksesta. Yksilöllisesti säädettävä ilmanpoistolamellit ja automaattinen 360° kääntötoiminto ohjaavat viileän ilman aina sinne, missä raikkautta ja jäähdytystä tarvitaan.

Aircooler PAE 31 sisältää lisäksi Trotec-merkkilaitteet tunnetusti mukavat varusteet: Ilman jäähdytys, ilman raikastus, tuuletus, 3 puhaltimen nopeutta, kääntötoiminto, yötila ja 8 tunnin ajastin. Laitetta voidaan säätää selkeästä paneelista tai mukavasti kaukosäätimellä. Herkästi pyörivät ja käytännöllinen kädensija, joka on samalla IR-kaukosäätimen säilytyspaikka, helpottava Aircooler PAE 31:n ongelmatonta siirtämistä paikkaan, jossa tarvitaan nopeaa viilennystä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4 in 1 -laitteen ilman jäähdytys, tuuletus, ilman raikastaminen ja ilman kostutus
  • Turbospin-teknologiaa käyttävä suuritehoinen kaksoispuhallin, kantama 10 m
  • lämpimän ilman otto sisään 3 puolelta varmistaa ilman optimaalisen kostutuksen
  • 3 erillisen haihdutussuodattimen haihdutusteho on erityisen hyvä

Design Aircooler PAE 31 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaajo tänään Design Aircooler PAE 31 ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 166,67 €, nyt vain 99,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 25

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*