Keraaminen lämpöpuhallin TFC 20 E lämmittää muulloinkin kuin viileinä toukokuun päivinä – jälleen saatavana

Uhkaako toukokuussa 2021 samanlainen tilanne kuin huhtikuussa? Sanonnan mukaan ”kevät keikkuen tulevi”, mikä tarkoittaa myös vaihtelevia lämpötiloja.  Monille lämmittämisen jo lopettaneille epämiellyttävä tosiseikka. Siksi nopea ja yksinkertainen, tyylikäs ja samalla edullinen lisälämpöratkaisu on tarpeen. Tässä se on: kapean tornimallisen keraamisen lämpöpuhaltimen TFC 20 E teho on jopa 2000 W, joten mukavaa lämpöä riittää. Tunnettua Trotec-laatua ja taatusti lyömättömän edulliseen hintaan!

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 20 E on haluttu kohdennetun lisälämmön lähde kotona, harrastetilassa ja toimistossa. Kompakti tornimalli tarvitsee vain tilaa huoneessa, ja sen kaksi tehoa 1000 W ja 2000 W lämmittävät tehokkaasti. Laitteessa on erikseen kytkettävä oskillointitoiminto, joka kääntää runkoa 80° ja jakaa siten lämpimän ilman vielä paremmin tilaan. Ja mikä parasta: lämpötila voidaan säätää portaattomasti ja integroitu termostaatti vastaa lämpötilan säädöstä. Kun valittu lämpötila saavutetaan, lämpöpuhallin pysähtyy itsestään, ja käynnistyy heti uudelleen, kun asetettu lämpötila alittuu. Lämpötila pysyy tasaisena ja energiaa säästyy.

Näin se toimii

TFC 20 E:ssä on moderni keraaminen PTC-lämmityselementti. Tällä tekniikalla on monia rakenteellisia etuja: nopeampi lämpeneminen, pidempi käyttöikä ja päästötön lämpö. Varsinkin ihmiset, joilla on herkät hengitystiet, lapset ja allergikot voivat hengittää helpommin, kun lämpö on päästötöntä. Päinvastoin kuin tavallisissa lämmityslaitteissa TFC 20 E:n keraamisissa lämmityselementeissä ei pala pölyhiukkasia tai eläinten karvoja, kuten yleensä vastuslankoja sisältävissä lämmittimissä. Siksi lämmin huoneilma säilyy miellyttävän hajuttomana, eikä se sisällä ylimääräisiä ärsyttäviä aineita.

Tornilämpöpuhaltimen sisäänrakennetut suoja- ja turvallisuustoiminnot korostavat myös sen johtavia ominaisuuksia: Kun tavallisissa lämmityslaitteissa jo poikki palanut vastuslanka riittää aiheuttamaan koko laitteen rikkoutumisen, TFC 20 E kerää pisteet pitkään kestävillä keraamisilla lämmityselementeillään. Ylikuumenemisen uhatessa TFC 20 E sammuu automaattisesti. Jos laite vahingossa tönäistään nurin, kaatumissuojakytkin sammuttaa laitteen automaattisesti määrätystä kallistuskulmasta alkaen.

Siirrettävä keraaminen tornilämpöpuhallin on joustava ja erittäin vaivaton käyttää. Lämpöpuhallin lämmittää nopeasti ja kotoisaksi kaikki suljetut tilat, joissa on pistorasia. Liitä pistorasiaa, kytke virta ja nauti. Käytännöllinen kantokahva helpottaa kuljettamista haluttuun käyttöpaikkaan.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • nopea ja miellyttävä lämpö
  • hiljainen ja kompakti keraaminen lämpöpuhallin
  • keraaminen PTC-lämmityselementti
  • 2 lämpötehoa 1000 W ja 2000 W

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 20 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 20 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 83,30 €, nyt vain 44,95 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*