UUSI LED-työvalo PWLS 10-70: Erikoiskirkas työvalo takaa rakennustyömaiden ja työalueiden ihanteellisen valaistuksen sisä- ja ulkotiloissa

Nyt talvella kunnon päivänvaloa on vain muutama tunti. Ne, jotka kuitenkin haluavat edistää rakennustyötä tai remonttia kotona tehokkaasti, satsaavat tavallisen työvalon tuottamaan lisävaloon. Tai sitten hommiin otetaan saman tien uusi LED-työvalomme PWLS 10-70 – suosituksemme kaikille, jotka suosivat työmaillaan erikoiskirkasta valoa. Ja mikä parasta: Tämä Trotecin tehokas ja edullinen ammattivalaisin kuluttaa moderneimman LED-teknologian ansiosta normaaleihin halogeenityövaloihin verrattuna jopa 85 prosenttia vähemmän sähköä.

Kaikista kekseliään LED-teknologian tarjoamista säästömahdollisuuksista huolimatta työvalon valinnassa tärkein kriteeri on kuitenkin – valoteho! Ja sen suhteen LED-työvalo PWLS 10-70 vakuuttaa 70 watin tehollaan, joka mahdollistaa vahvan 6300 lm -valovirtatehon. Yhdessä 120°-säteilykulman kanssa se mahdollistaa mukavan työskentelyn myös päivänvalon hiipuessa sisä- ja ulkotiloissa. Korkealaatuisesta alumiinista valmistettu ja karkaistulla lasilla iskusuojattu LED-työvalo on näet suojattu kotelointiluokkaa IP65 vastaavasti joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta sekä mekaaniselta tunkeutumiselta.

Näin se käy

Vain noin 1 kg:n painavassa PWLS 10-70 LED-työvalossa suuri valoteho ja monikäyttöisyys on puristettu pieneen tilaan. Toisaalta LED-valaisimen valaisusuunta on säädettävissä 360°-alueella kahdella sivuilla olevalla tähtikahvaruuvilla. Toisaalta eristettyä kantokahvaa voidaan kallistaa 75°, jotta työalue saadaan valaistua parhaalla mahdollisella tavalla ilman varjojen muodostumista. Laitteen jalka on säädettävissä portaattomasti tukevan seisonnan takaamiseksi.

Lämmön poisjohtamista varten PWLS 10-70:ssa on kotelon takapuolella erittäin kehittynyt jäähdytysripa. Lämmön tehokas poistaminen jäähdytyselementin kautta estää valaisimen alumiinirunkoa lämpenemästä liikaa. Siltä varalta, että laite joskus epäotollisten rakennustyömaaolojen takia pääsisi kuumenemaan liikaa, valaisimessa on täysautomaattinen ylikuumenemissuoja.

Ammattitason työvalo on muuten suojattu kotelointiluokkaa IP65 vastaavasti paitsi vesisuihkulta myös mekaaniselta tunkeutumiselta – lujatekoinen kotelohan on myös pölytiivis. Kokoon taitettuna tämä 1,4 m pitkällä verkkojohdolla varustettu höyhensarjalainen sopii mukavasti jokaiseen työkalupakkiin luomaan käden käänteessä päivänvalon kirkkautta epäedullisiin valaistusoloihin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas LED-työvalo – 120 suurteho-LEDiä synnyttävät erikoiskirkkaan 6300 lm -valon
  • valaisusuunta säädettävissä 360°
  • joustava kantokahva ja jalka
  • kotelointiluokka IP65 – suojattu vesisuihkulta ja pölytiivis

LED-työvalo PWLS 10-70 – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään LED-työvalo PWLS 10-70 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,47 €, nyt vain 34,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*