UUTTA Red Dot Design Award -palkinnon saanut design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E, jossa 3 in 1 -HEPA-suodatintekniikka – jälleen saatavana

Uuden ilmanpuhdistimen AirgoClean® 200 E valkoinen runko ja sen kruunaava harjattu jaloteräsnauha on jo sellaisenaan ainutlaatuinen kannanotto puhtaan ilman puolesta. Himoitun Red Dot Design Award -palkinnon myöntänyt valintalautakunta: ”Ilmanpuhdistimen muotoilu kuvastaa puhdistavan toiminnon myös optisesti. Hillitty muotoilu ja pyöristetyt reunat antavat laitteen harmonisen, selvän ilmiasun.” Sisäistenkin arvojen pitää tietenkin tukea arvostusta. Vähintään!

Siksi uudessa design-ilmanpuhdistimessa AirgoClean® 200 E on erittäin tehokas 3 in 1 -HEPA-suodatintekniikka. Kahdesta HEPA-Carbon- ja DACRON-suodattimesta koostuva suodatinjärjestelmä ja lisäionisaatio poistavat luotettavasti sisäilmasta hienopölyhiukkaset, allergeenit ja muut taudinaiheuttajat 0,3 mikronin kokoisiin asti. Sisäilmasta poistetaan 99,97 % viruksista, bakteereista ja hienopölystä, allergeeneista, homeitiöistä ja siitepölystä sekä punkeista, eläinten hilseestä ja hajuista. Tätä tehokkainta suodatinluokkaa käytetään muuten myös hygieenisesti vaativissa laboratoriotiloissa. Sinäkin saat muutettua kotisi hyvinvointikeitaaksi, jossa sisäilma on puhdasta, suodatettua, raitista.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E …

  • yhdistää palkitun muotoilun, tehokkaan HEPA-suodatintekniikan (ISO 29463 mukainen H13) ja helppokäyttöisyyden. Moderni LED-paneeli näyttää ajantasaisen hienopölyarvon ja sisäilman laadun, ja viisiportainen palkkinäyttö ilmaisee suodattimien vaihdon tarpeen. AirgoClean®200 E:n mukavia varusteita täydentävät kolme käyttötapaa (automaattinen ja valon tunnistus, turbo-tila ja yötila).
  • keskelle sijoitettu ilmanlaatunäyttö esittää selkeästi sisäilman hienopölykuormitukset sekä muut haitallisten aineiden kuormitukset. PM 2.5 -arvon (hienopölyhiukkasten < 2,5 µm määrä) ja sisäilman laadun voi lukea kaukaakin LED-näytöstä, jonka kirkkautta voi säätää. Kolmeportainen värirengas ilmaisee ilman laadun hyvin selkeästi:

Vihreä: Hyvä ilmanlaatu PM 2.5 -arvo 0 – 35

Sininen: Keskinkertainen ilmanlaatu PM 2.5 -arvo 36 – 116

Punainen: Huono ilmanlaatu PM 2.5 -arvo > 116

  • sisältää mukavan automatiikan: Erittäin herkät ”ilmanlaatusensorit” mittaa sisäilman laatua ja ilman hienopölykuormitusta ajantasaisesti, joten muutokseen voidaan reagoida heti.
  • soveltuu optimaalisesti seuraaviin käyttökohteisiin ja huonekokoihin:
  1. Hienopölyn, siitepölyn ja eläinten karvojen suodatu (CADR) 66 m² / 165 m³ kokoisiin tiloihin asti. (Trotec suosittelee* 32 m² / 80 m³)
  2. Virussuodatus SARS-CoV-2:
    – 6 ilmanvaihtoa (toimisto, neuvottelutila) soveltuu maks. 36 m² / 91 m³ tiloihin. (Trotec suosittelee* 18 m² / 45 m³)
    – 10 ilmanvaihtoa (vastaanotot, hoitotilat) soveltuu maks. 22 m² / 55 m³ tiloihin. (Trotec suosittelee* 11 m² / 28 m³)* Tilojen kokosuositukset perustuvat enintään 38 dB(A) melutasoon, jolloin saavutetaan ilman puhtaana pitämisen ja melutausta hyvä yhdistelmä.
  • mukavavia varusteita täydentävät suodattimen vaihdon ja puhdistuksen ilmaisimet, ajastin ja pysäytysautomatiikka, muisti sekä yötila, joka vähentää puhaltimen nopeutta ja ääntä.

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 364,65 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*