UUSI design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 110 E: tehokas 3-vaiheinen HEPA-ilmanpuhdistin – poistaa pienhiukkaset, virukset ja bakteerit sisäilmasta – nyt varastossa

Mitä terveelliseen elämään kuuluu? Terveyden asiantuntijat vastaavat tähän kysymykseen yksimielisesti: tasapainoinen ravinto, riittävä liikunta, palauttava uni ja luonnollisesti puhdas hengitysilma. Mutta sisäilma on vain harvoin puhdasta! Virukset ja bakteerit, pienhiukkaset ja pöly, siitepöly, allergisoivat itiöt ja pölypunkit hankaloittavat elämäämme. Mitä enemmän hengitämme niitä sisään, sitä selvempi vaikutus niillä on hyvinvointiimme.  Siksi uusi design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 110 E on laite paikallaan: tehokkaalla 3-vaiheisella HEPA-ilmanpuhdistuksella se poistaa 99,97 % ilmassa leijuvista epäpuhtauksista.

Kompakti design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 110 E poistaa ympäröivästä ilmasta haitta-aineet, sairauksien aiheuttajat ja epämiellyttävät hajut erittäin perusteellisesti ja hämmästyttävän äänettömästi. Lisäksi AirgoClean® 110 E:n ”Air-Quality-anturit” valvovat jatkuvasti sekä sisäilman laatua että sen likaantumisastetta, jotta ilma tulee puhdistetuksi tarpeen mukaan. Tehokas 3-vaiheinen HEPA-ilmanpuhdistin kierrättää yhdessä neliportaisen puhaltimen kanssa ilmaa maksimissaan 205 m³/tunti ja saa aikaan ilmanlaadun tuntuvan parantumisen jopa 25 m²:n ja 63 m³:n kokoisissa tiloissa. Ilmanpuhdistin poistaa näin 99,97 % kaikista sisäilmassa olevista haitta-aineista 0,3 mikrometrin kokoon asti.

Näin se käy

Kaikki design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 110 E:n asetukset tehdään tarpeen mukaan ja yksinkertaisesti digitaalinäytön avulla. Optinen ilmanlaatuanturi ilmaisee kulloisenkin ilmanlaadun LED-väreillä (vihreä, oranssi, punainen) ja sovittaa ilmanpuhdistustehon automaattisesti. Allergeenit ja sairauksien aiheuttajat suodatetaan sisäilmasta luotettavasti käyttämällä yhdessä kolmea erilaista suodatinteknologiaa – niin sanottua ”Triple Protection”-suodatintekniikkaa.

  1. Keinokuituinen DACRON®-esisuodatin suodattaa sisäilmasta luotettavasti heikot ja keskivoimakkaat hajut, karkean huonepölyn sekä eläinten karvat.
  2. Sitä seuraava Carbon-aktiivihiilisuodatin neutraloi ympäröivästä ilmasta haitta-aineiden lisäksi eläinten aiheuttamia hajuja kuten koiran- tai kissanvirtsan hajut.
  3. HEPA-suodatin eliminoi siitepölyn, allergeenit, pienhiukkaset, bakteerit, virukset, pölypunkkien jätökset ja homeitiöt 0,3 mikrometrin kokoon asti. Suuren 99,97 % -erotusasteen takia tähän suodatinluokkaan kuuluvia suodattimia käytetään esimerkiksi hygieniaherkissä laboratorioissa sekä elintarviketuotannossa.

AirgoClean® 110 E:n suuren käyttömukavuuden täydentävät kolme käyttötilaa (automaattitila valotunnistuksella, turbotila, yötila), suodattimen vaihtoilmaisin, ajastin- ja muistitoiminto sekä lapsilukko, joka estää laitteen valvomattoman käytön. Hiljainen yötila sammutetuin valoin takaa lisäksi puhtaaksi suodatetun sisäilman myös unen aikana. Tällöin ilmavirtaus sovitetaan täysautomaattisesti nukkumistarvetta vastaavaksi ja ilmateho säädetään alimmalle puhallinteholle. Harkittu rakenne helpottaa huoltamista, sillä suodatinjärjestelmät voidaan irrottaa ja vaihtaa nopeasti ja vaivattomasti ilman työkaluja.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • moniportainen yhdistelmäsuodatinjärjestelmä, jossa on DACRON®-esisuodatin, HEPA-suodatin ja ionisointi
  • hienopölyhiukkasten, leijuvien hiukkasten, haitallisten aineiden, bakteerien ja hajujen erittäin tehokas HEPA-suodatus
  • ilman laadun liikennevalonäyttö
  • täysautomaattinen ilman puhdistus 63 m³:n kokoisiin tiloihin asti

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 110 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 110 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 119,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*