UUSI LED-työvalo PWLS 10-30: erittäin kirkas työvalu huonosti valaistuihin työkohteisiin sisällä ja ulkona – vihdoin saatavana

Työ sujuu järkevästi ja virheettömästi vain optimaalisesti valaistuissa työkohteissa. Vihdoin saatava uuden LED-työvalon PWLS 10-30 48 teholediä tuottavat erittäin kirkkaan 2700 lm:n valovirran – säteilykulma 120°. Voit työskennellä mukavasti kaikki vuorokauden aikoina, jopa pimeimpinä aamun ja illan tunteina. Voit myös kääntää 30 W:n työvalon miten halut, sillä valaisusuunta on säädettävissä 360°. Vain muutamat tämän hintaluokan laitteet ovat yhtä joustavia. Lyömättömän edullisesti puhumattakaan!

Kun on valaistava laatoitettava lattia, maalattava katto tai kotipuutarhan kohde: LED-työvalo PWLS 10‑30 valaisee kirkkaasti kaikki työskentelykohteen, joissa valaistusolosuhteet eivät päivänvalosta tai sen puuttumista johtuen riitä tarkkaan työskentelyyn. Ja mikä parasta: Laadukkaasta alumiinista valmistettu, karkaistun lasin iskuilta suojaama työvalon kuluttaa työmaalla jopa 85 prosenttia vähemmän sähköä kuin perinteiset halogeenivalaisimet.

Näin se toimii

Vain noin 1 kg:n painavassa PWLS 10-30 LED-työvalossa suuri valoteho ja monikäyttöisyys yhdistyvät pieneen tilaan. LED-valaisimen valaisusuunta on säädettävissä 360°-alueella kahdella sivuilla olevalla tähtikahvaruuvilla. Eristettyä kantokahvaa voidaan lisäksi kallistaa 75°, jotta työalue saadaan valaistua parhaalla mahdollisella tavalla ilman varjojen muodostumista. Laitteen jalka on säädettävissä portaattomasti tukevan seisonnan takaamiseksi.

Tämän lisäksi työvalo soveltuu erinomaisesti myös käyttöön huonoissa sääolosuhteissa. Työvalon kotelointiluokka IP65 suojaa joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta sekä vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta. Lujatekoinen ulkokuori on pölytiivis, LED-etulevy on karkaistua turvalasia. Lämmön poisjohtamista varten PWLS 10‑30:ssa on kotelon takapuolella erittäin kehittynyt jäähdytysripa. Lämmön tehokas poistaminen jäähdytyselementin kautta estää valaisimen alumiinirunkoa lämpenemästä liikaa. Siltä varalta, että laite joskus epäotollisten rakennustyömaaolojen takia pääsisi kuumenemaan liikaa, valaisimessa on täysautomaattinen ylikuumenemissuoja.

Kokoon taitettuna tämä 1,4 m pitkällä verkkojohdolla varustettu höyhensarjalainen sopii mukavasti jokaiseen työkalupakkiin tuomaan valoa pimeään vaihtelevissa käyttökohteissa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas LED-työvalo – 48 teho-LEDiä tuottavat erikoiskirkkaan 2700 lm:n valon
  • valaisusuunta säädettävissä 360°
  • joustava kantokahva ja jalka
  • kotelointiluokka IP65 – suojattu vesisuihkulta ja pölytiivis

LED-työvalo PWLS 10-30 – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään LED-työvalo PWLS 10-30 ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 46,83 €, nyt vain 24,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*