UUSI LED-työvalo PWLS 10-150: erittäin kirkas työvalu huonosti valaistuihin työkohteisiin sisällä ja ulkona – vihdoin saatavana

On työskenneltävä päivänvalosta riippumatta? Haluat varmistaa tarkan tuloksen erittäin kirkkaalla valolla? Silloin kannattaa huomioida paras suosituksemme – uusi LED-työvalo PWLS 10‑150, joka on vihdoin saatavana. Laite valaisee tehokkaalla LED-valolla – värilämpötila 5000 K – suuretkin työkohteet ulkona kaikkina vuorokauden aikoina yhtä kirkkaasti kuin päivänvalo. Laitteen 240 teho-LEDiä tuottavat erikoiskirkkaan, jopa 13 500 lumenin valovirran. Säteilykulma on 120°, joten 150 W:n työvalo mahdollistaa aina mukavan työskentelen ja parhaan näkyväisyyden.

Kunnostettavat tilat valoisat kuin päivällä, erinomainen valaistus tiivistettävissä kellaritiloissa ja selvä näkyvyys ulkona, myös illalla tai yöllä – tämän ja paljon muuta mahdollistaa ammattilaisten työvalon PWLS 10‑150 suuri, 2-portaisesti säädettävä valovirta 6750 lm ja 13 500 lm. Voit kääntää laadukkaasta alumiinista valmistettua, karkaistun lasin suojaamaa laitettaniin kuin haluat. Ja mikä parasta: PWLS 10‑150 kuluttaa jopa 85 prosenttia vähemmän sähköä kuin tavalliset halogeenityövalot. Tämä energiatehokas suurtehovalaistus on mahdollista uusimman LED-teknologian ansiosta.

Näin se käy

Suuri valoteho, eristetty kantokahva, säädettävä tukijalka ja monikäyttöisyys yhdistyvät vain noin 2 kg:n painavassa työvalossa PWLS 10‑150 pieneen tilaan. LED-valaisimen valaisusuunta on säädettävissä 360° kahdella sivuilla olevalla tähtikahvaruuvilla. Laitteen kantokahvan voi lisäksi kallistaa 360°.

Työvalo suojausluokan IP65 kotelointi suojaa joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta sekä mekaaniselta tunkeutumiselta. Lujatekoinen ulkokuori on pölytiivis, LED-etulevy on karkaistua turvalasia. Lämmön poisjohtamista varten kotelon takapuolella on kehittynyt jäähdytysripa. Lämmön tehokas poistaminen jäähdytyselementin kautta estää valaisimen kantokahvaa lämpenemästä liikaa. Siltä varalta, että laite PWLS 10‑150 joskus epäotollisten rakennustyömaaolojen takia pääsisi kuumenemaan liikaa, valaisimessa on täysautomaattinen ylikuumenemissuoja. Jos liiallinen lämpeneminen laukaisee suojamekanismi, LED-valon kirkkaus himmennee – mutta laite valaisee edelleen eikä työmaa muutu vaaralliseksi.

Kokoon taitettuna tämä 1,4 m pitkällä verkkojohdolla varustettu höyhensarjalainen sopii mukavasti jokaiseen työkalupakkiin luomaan käden käänteessä päivänvalon kirkkautta epäedullisiin valaistusoloihin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas LED-työvalo – 240 suurteho-LEDiä synnyttävät erikoiskirkkaan, jopa arvoon 13500 lm yltävän valon
  • 2-kirkkaustasoa – 6750 lm ja 13500 lm
  • valaisusuunta säädettävissä 360°
  • kotelointiluokka IP65 – suojattu vesisuihkulta ja pölytiivis

LED-työvalo PWLS 10-150 – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään den LED-työvalo PWLS 10-150 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 49,98 € sis.alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*