Opas ”Paras autotallin ilmasto”

bestes garagenklima

Hieno urheiluauto, elegantti limusiini, urheilullinen maastoauto tai nostalginen veteraaniajoneuvo: Rakastatko autoasi ja teetkö kaikkesi, jotta se on ulkonäöltään ja toiminnaltaan täydellinen? Ihanko kaiken? Säännölliset tarkastukset ja perusteellinen hoito välttämättömiä, kun haluat säilyttää ajoneuvosi arvon. Tarvitaan muutakin. Jos haluat suojella arvokkaita ajoneuvojasi mahdollisimman hyvin, ota avuksesi uusin tekniikka ja varmista optimaalinen autotallin ilmasto. Valmistele upeille luomuksille parhaat mahdolliset olosuhteen Trotecin uusimmalla DH-VPR+ -sukupolvella, jossa on mukana innovatiivinen ThinC! ilmaston hallinta. Korroosiota vastaan. Ruostetta vastaan. Epämiellyttäviä hajuja ja nokea vastaan. Pölyä vastaan. Lue uudesta oppaastamme ”Paras autotallin ilmasto” kaikki tekniset vinkit – jotka säilyttävät auton arvon!

Opas ”Paras autotallin ilmasto”

Liikettä, ei ruostetta. Kiiltoa, ei pölyä. Sen on oltava aina kunnossa eikä seistävä autotallissa pakokaasu- ja nokipilvessä. Ajoneuvosi – urheiluauto, veteraani, maastoauto, limusiini, moottoripyörän tai traktori – on erityisen lähellä sydäntäsi. Siksi sen arvosta on huolehdittava. On huolehdittava kokonaisuudesta, ei vain hoidosta. Kokonaisuus on autotalli, ajoneuvosi koti, Sen pitäminen moitteettomassa kunnossa ei ole helppoa – ei varsinkaan ilmaston. Optimaalisen autotallin ilmaston ilmankosteus on tasainen 45 – 50 prosenttia, nokea ja pölyä on mahdollisimman vähän, ei bensiinin, öljyn, homeen jne. hajujen kaaosta. Pääset helposti ilmaston herraksi, kun käytät Trotecin uusinta tekniikkaa. Trotec on kehittänyt innovatiivisten DH-VPR+ -sukupolven ilmastonhallintalaitteiden sarjan, joka varmistaa optimaalisesti ajoneuvojen arvon säilymisen. Taikasanat ovat: DH-VPR+, jossa on mukana ThinC! ilmastotekniikka. Moderni, silmää miellyttävä muotoilu kuuluu tietysti asiaan!

Vakaa ilmasto ja arvo

Trotecin ilmastonhallintalaitteet ThinC! takaavat parhaan tasaisen autotallin ilmaston – kaikissa olosuhteissa. Autotallin tyypistä, siellä säilytettävistä ajoneuvoista sekä ajoneuvojen käyttötarpeista riippumatta. Huippumodernit DH-VPR+ -mallimme toimivat tehokkaasti ja luotettavasti, joten autosi pysyvät parhaassa kunnossa.

Luotettava kosteussuojaus ja puhdas ilma

DH-VPR+ -mallien uusin tekniikkaa perustuu Trotec High Performance -malliston DH-ilmankuivaimiin, jotka suojaavat tehokkaasti kosteudelta – jopa lämmittämättömissä tiloissa pienissä lämpötiloissa. Trotec lisännyt ominaisuuksia ThinC!-ilmastonhallintalaitteisiin integroimalla ilmanpuhdistus- ja -suodatinmoduulit. Ilmasta poistetaan kaikki haitalliset ja ärsyttävät aineet, ja ilma kuivataan luotettavasti. Autotallin ilmasto-olosuhteet ovat joka suhteessa optimaaliset. Mallit ovat tietenkin helppokäyttöisiä ja niissä on älykäs ilmankosteuden säätö. Esteettinen ulkoasu kuuluu luonnollisesti asiaan. Uuden ilmastointilaitteen tietenkin miellytettävä myös silmää.

Uusi opas näyttää

Modernein tekniikka torjuu pölyä, nokea ja haitallisia aineita ja kuivaa ilman tehokkaasti ja luotettavasti: Uusi oppaamme ”Paras autotallin ilmasto” kertoo yksityiskohtaisesti, miten ThinC! toimii ajoneuvojen arvon säilymisen hyväksi. Mukavia lukuhetkiä!

ThinC! korroosiota ja ruostetta vastaan

Kun autotallin lämpötilaa laskee yöllä, lisääntyvää ilmankosteus aiheuttaa korroosiota. DH-VPR+ mallit torjuvat tehokkaasti haitallista kosteutta.

ThinC! pitää pinnat puhtaina

Kun ajoneuvo käynnistetään autotallissa, ilmaan vapautuu nokea ja öljysumua. DH-VPR+ suodattaa autotallin ilman nopeasti ennen kuin lika ehtii laskeutua.

ThinC! hajukaaosta vastaan

Bensiini, pakokaasut, öljy ja muut höyryt saavat aikaan epämääräisen hajuseoksen autotallissa. DH-VPR+ -mallit poistavat hajukuormituksen nopeasti.

ThinC! puhdistaa autotallin ilman

Autotallissa on jatkuvasti pölyä, nokea ja pakokaasuja. DH-VPR+ poistaa ne nopeasti ja voit jälleen hengittää vapaasti.

ThinC! kuivaa nopeasti

DH-VPR+ poistaa haitallisen kosteuden, joka kulkeutuu autotalliin märän tai lumisen ajoneuvon mukana.

ThinC! – tehokas homehtumista vastaan

Homehtumisen vaara on suuri varsinkin uusissa tai äskettäin kunnostetuissa autotalleissa, koska ilma ei juurikaan vaihdu. DH-VPR+ -mallit torjuvat tehokkaasti hometta.

ThinC! – kannattava investointi

Hankintakustannukset vastaan hyödyt. DH-VPR+ -mallit osoittautuvat kannattavaksi investoinniksi, joka turvaa ajoneuvosi arvon.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*