UUSI Laseretäisyysmittari BD8M yhdistää parhaat ominaisuudet kahdesta maailmasta: laseretäisyysmittari sekä ristilinjalaser – ja vanha kunnon mittanauta

Uudella laseretäisyysmittarilla BD8M mittaa helposti etäisyyksiä, kehämittoja, pintoja ja tilavuuksia. Integroidun ristilinjalaserin projisoimat laserlinjat auttavat kohdistamaan porareiät tai asentamaan kaapit optimaalisesti. Entä mittaaminen hankalissa kohteissa tai esimerkiksi hyllylautojen tarkan pituuden mittaaminen? Silloin auttaa korvaamaton vanhan koulun mittausväline: mittanauha! Lasertäisyysmittariin on integroitu myös tämä käsikäyttöinen viisi metriä pitkä työkalu ja kätevä takaisinkelauspainike – lyömätön ammattilaisten ja kotinikkarien mittausväline.

Kompakti monitoimimittalaite BD8M on laseretäisyysmittarin, ristilinjalaserin ja mittanauhan hyödyllinen yhdistelmä. Perinteinen laseretäisyysmittari mittaa helposti etäisyyksiä 40 metriin asti, pintoja sekä tilavuuksia sisätiloissa, seinien tai kalusteiden korkeuksia ja heijastaa kirkkaat laserlinjat alustoihin. Viisi metriä pitkä mittanauha ja käytännöllinen takaisinkelauspainike mahdollistaa manuaaliset mittaukset hankalissa kohteissa. Luja kotelo kestää myös rakennustyömaiden vaikeita olosuhteita, joten BD8M on sekä kunnianhimoisten kotinikkareiden että arkkitehtien ja insinöörien, sisustajien ja asentajien tärkeä varuste.

Näin se käy

3-in-1-monitoimimittalaitteen laserilla mittaat erittäin helposti ja nopeasti tarkkoja etäisyyksiä, pinta-aloja ja tilavuuksia. Mittaustuloksia voidaan laskea yhteen ja vähentää, MIN-/MAX-toiminto on käytettävissä jatkuviin mittauksiin ja Pythagoraan lause epäsuoriin mittauksiin. Mittaustulokset voi lukea selkeästä taustavalaistusta näytöstä, ja tulokset tallentuvat lisäksi sisäiseen muistiin (enintään 20 mittausta). Integroitu ristilinjalaser kohdistaa tarkkoja, selvästi erottuvia linjoja alustoille enintään 10 metrin päähän.

BD8M:n ABS-kotelo se kestää kaikkein vaativimpiakin olosuhteita rakennustyömailla. Luistamattomista softgrip-pinnoista saa pitävän otteen kaikissa mittausasennossa, ja ympäröivä kumipintoja suojaa putoamisilta. Vain 295 g painavan mittalaitteen erinomaisia varusteita täydentävät käytännöllinen käsilenkki ja koteloon integroitu vyökiinnike.

Maksimaalisen toiminta-ajan varmistaa BD8M:n älykäs virrankatkaisuautomatiikka, joka sammuttaa käyttämättömän laserin täysin automaattisesti 30 sekunnin kuluttua ja koko laitteen kahden minuutin kuluttua. Älykäs virransäästötoiminto on erityisen kätevä vilkkaalla rakennustyömaalla, joten BD8M kuuluu etäisyysmittarien kestävyyssarjaan. Käyttöön tarvittavat paristot (2 x 1,5 V AAA-koko) sisältyvät toimitukseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • etäisyyden lasermittaus 0,05 m – 40 m
  • epäsuora etäisyyden ja korkeuden tai osakorkeuden laskenta (kolmen pisteen Pythagoraan lause)
  • tarkka etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaus
  • integroitu ristilinjalaser ja mittanauha (pituus 5 m)

Etäisyysmittari BD8M – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa laser etäisyysmittari BD8M jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 41,63 €, nyt vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*