UUSI Laseretäisyysmittari BD22: mittaa helposti, tarkasta etäisyys, kehämittoja, pintoja ja tilavuuksia.

Viimein yleiskäyttöinen mittausapuväline, joka ei korosta liikaa itseään. Se on helppo käyttää, mutta mittaa tarkasti etäisyyksiä, pintoja ja tilavuuksia laserilla. Ja tarjoaa ammattilaisten mittaustekniikkaa kotinikkareille – suurin mitattava etäisyys on 50 m, mittaustarkkuus on +/- 2 mm, ja monipuoliset varusteet, joilla se vetää vertoja huomattavasti kalliimmille kilpailijoille: Uusi kätevä laseretäisyysmittari BD22 soveltuu yhtä hyvin arkkitehdeille, insinööreille ja käsityöläisille, esimerkiksi lattian asentajille, maalareille ja muurareille kuin kunnianhimoisille kotinikkareillekin.

Täydelliset työtulokset vaativat tarkat mittaustulokset. Uudella lasermittarilla BD22 sujuvat esimerkiksi lattia-/seinäpintojen tai huonetilavuuksien mittaus ja laskenta todella helposti. Mittaa helposti etäisyyksiä, pinta-aloja tai tilavuuksia, ja mittaa epäsuorasti seinien ja hyllyjen korkeuksia. Tai mittaa myös kaarevia linjoja, käyriä ja kehiä 0 – 10 metrin alueella. Onnistuuko? Tietysti! BD22:n pölyn ja roiskeveden pitävän, lujan kotelon suojausluokka on I54, joten se kestää kaikkein vaativimpiakin olosuhteita esimerkiksi rakennustyömailla.

Näin se käy

Kompaktilla ja ergonomisesti muotoillulla laseretäisyysmittarilla BD22 mittaa helposti etäisyyksiä 50 metriin asti sekä pinta-aloja ja sisätilojen tilavuuksia +/- 2 mm:n tarkkuudella. Laitteeseen on integroitu Pythagoraan lauseen laskenta epäsuoria mittauksia, esimerkiksi seinien tai hyllyjen korkeusmittauksia varten. Monipuolisessa lasermittarissa on analoginen mittauspyörä, jolla voit mitata kaarevia linjoja, käyriä ja kehiä millimetrien tarkkuudella. BD22:ssa on integroitu vesivaaka, joten voit tarkastaa kätevästi, ovatko pinnat tasaisia tai esineet tarkasta pystysuoria.

Mittaustulokset voi lukea selkeästä taustavalaistusta näytöstä, ja tulokset tallentuvat lisäksi sisäiseen muistiin (enintään 50 mittausta). Mittaustuloksia voidaan laskea yhteen ja vähentää, MIN-/MAX-toiminto on käytettävissä jatkuviin mittauksiin.

Maksimaalisen toiminta-ajan varmistaa BD22:n älykäs virrankatkaisuautomatiikka, joka sammuttaa käyttämättömän laserin täysin automaattisesti 30 sekunnin kuluttua ja koko laitteen kolmen minuutin kuluttua. Älykäs virransäästötoiminto on erityisen kätevä vilkkaalla rakennustyömaalla, joten BD22 kuuluu etäisyysmittarien kestävyyssarjaan. Käyttöön tarvittavat paristot (2 x 1,5 V AAA-koko) sisältyvät toimitukseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • etäisyyden mittaus 0,5 m – 50 m
  • epäsuora etäisyyden ja korkeuden tai osakorkeuden laskenta (kolmen pisteen Pythagoraan lause)
  • tarkka etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaus
  • integroitu mittauspyörä kaarevien linjojen, käyrien ja kehien mittaamiseen (mittausalue 0 – 10 m)

Etäisyysmittari BD22 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa etäisyysmittari BD22 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 72,89 €, nyt vain 39,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 09

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*