UUSI Infrapunalämmitin IR 2010 S takaa ulkotilojen kesäisen lämmön kaikkina vuodenaikoina – viimein saatavana huomisesti alkaen

Oliko nykyinen pandemia-aalto tässä? Koko maailmaa avautuu jälleen – täälläkin varmasti lähiaikoina. Nyt on siis korkea aika valmistella mahdollisimman lämmin vastaanotto terasseille ja parvekkeille, jotta voit nauttia ulkotiloista yhdessä vieraiden kanssa myös kylminä tai viileinä päivinä. Siksi on hyvä, että uusi infrapunalämmitin IR 2010 on jälleen saatavana. Sen 2000 wattia takaavat kesäisen lämmön koko vuodeksi – optimaalinen perheen yhteisiin ruokailuun kotiterassilla, ystävien kokoontumiseen parvekkeella tai istumapaikkojen miellyttävään lämmittämiseen ulkotarjoilutiloissa.

Kolmiportaisesti säädettävä infrapunalämmitin IR 2010 S vakuuttaa suurimmalla 2000 watin tehollaan, joka riittää 9 – 14 neliömetrin kokoisten katettujen ulkotilojen lämmittämiseen kunnolla. Kaukosäädin, LED-merkkivalo ja ajastin ovat muita hyviä ominaisuuksia. Erittäin litteän lämmittimen moderni ja suoraviivainen muotoilu vakuuttuu ensi silmäyksellä, ja mattamusta väri korostaa lämmittimen eleganssia. Ja mikä parasta: infrapunalämmittimen voi asentaa seinälle tai sen voi kiinnittää jalustaan ja käyttää joustavasti lattialämmittimenä.

Näin se toimii

IR 2010 S:n enintään 2000 watin tehoa säädetään kolmiportaisesti laitteen painikkeilla tai mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. LED-merkkivalot näyttävät valitun tehon (P1: 650 W / P2: 1350 W / P3: 2000 W) selvästi. Lämmittimen IR 2010 S laadukkaan 735 mm pitkän Carbon-infrapunaputken kestoikä on yli 10 000 tuntia. Lämpö tuntuu miellyttävästi iholla heti virran kytkemisen jälkeen.

IR 2010 S:ssä on käytännöllinen 24 tunnin ajastin toiminta-ajan energiaa säästävään ohjelmointiin. Kun ajastin on asetettu, lämmittimen virta katkeaa valitun tuntimäärän (1-24 tuntia) jälkeen automaattisesti. Toiminto säästää tarpeettomia käyttökustannuksia ja yksinkertaistaa käyttöä varsinkin yrityksissä. Lisäetuna ammattikäytössä on alumiinista valmistetun rungon suojausluokka IP34, joten lujan infrapunalämmittimen tekniikka on suojassa roiskuvalta vedeltä.

Seinälle kiinnitetty IR 2010 S kohdistaa lämmön istumaryhmiin ja korkeille pöydille. Toimitus sisältää helppoa asennusta varten 45° kääntyvän kannattimen sekä ruuvit ja tulpat. Jalustaan kiinnitetyn lämmittimen käyttöaluetta voi laajentaa, sillä kaapelin pituus on 1,80 metriä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • laadukas ja pitkäikäinen Carbon-infrapunaputki (paloaika 10 000 tuntia)
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondenssiton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto

Infrapunalämmitin IR 2010 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään infrapunalämmitin IR 2010 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 149,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*