UUSI Infrapunalämmitin IR 2005 vakuuttaa ulkona neliportaisella enintään 2000 W:n lämpötehollaan, monikäyttöisyydellään ja kaukosäädöllään

Unelma ikuisista kesälämpötiloista tiloista toteutuu näin helposti: Talven kylmyydessä, kevään raikkaissa lämpötiloissa tai yllättävän koleina kesäöinä – lämmitin IR 2005 lämmittää helpoista parvekkeita, terasseja, myynti- ja markkinakojuja, ulkotapahtumia sekä ulkotarjoilutiloja. Infrapunalämmittimen voi kiinnittää erittäin monipuolisesti. Seinälle, kattoon tai jalkaan kiinnitetty laite tuottaa mukavaa lämpöä ilman esilämmitystä kokonaisille istuinryhmille, pöydille ja oleskelualueille.

Seinälle, kattoon ja jalkaan kiinnitettävä kapea ja elegantti mattamusta infrapunalämmitin IR 2005 vakuuttaa kompakteilla mitoilla, erityisen helpolla käsittelyllä ja samalla toimivuudella ja lämmöllään. Kolmiportaisesti säädettävän infrapunalämmittimen suurin teho 2000 wattia riittää 9 – 14 neliömetrin kokoisten katettujen ulkotilojen lämmittämiseen kunnolla. Punainen valo ei häiritse ympäristön ilmapiiriä, sillä laadukas carbon-infrapunaputki säteilee 90 prosenttia vähemmän punaista valoa kuin tavalliset halogeeniputket. Roiskevesisuojaus (IP55), kaukosäädin, LED-merkkivalo ja ajastin ovat muita hienoja ominaisuuksia – mutta eivät suinkaan kaikki!

Näin se toimii

Lämmittimen IR 2005 laadukkaan 900 mm pitkän Carbon-infrapunaputken kestoikä on yli 10 000 tuntia. Infrapunalämpö tuntuu miellyttävästi iholla heti virran kytkemisen jälkeen. IR 2005:n tarpeen mukaan säädettävät neljä lämpötehoa 800 W, 1200 W, 1600 W ja 2000 W voi valita mukavasti ohjauspaneelista tai mukana toimitetulla kaukosäätimellä.

Eri kiinnitystavat varmistavat infrapunalämmittimen monipuolisuuden. Seinälle tai kattoon kiinnitetty IR 2005 lämmittää ulkona istumaryhmiä, pöytiä ja oleskelualueita hajuttomasti ilman esilämmitysaikaa. Carbon-lämmittimen toimitus sisältää helppoa asennusta varten 45° kääntyvän kannattimen sekä ruuvit ja tulpat. Jalustaan kiinnitetyn lämmittimen käyttöaluetta voi laajentaa, sillä kaapelin pituus on 1,80 metriä.

IR 2005:ssä on käytännöllinen 24 tunnin ajastin toiminta-ajan energiaa säästävään ohjelmointiin. Kun ajastin on asetettu, lämmittimen virta katkeaa valitun tuntimäärän (1-24 tuntia) jälkeen automaattisesti. Toiminto säästää tarpeettomia käyttökustannuksia ja yksinkertaistaa käyttöä varsinkin yrityksissä.

Infrapunalämmitin on lisäksi erittäin turvallinen, sillä siinä on itsestään laukeava ylikuumenemissuoja. Jos lämmittimen suurin sallittu käyttölämpötila ylittyy, turvatermostaatti sammuttaa IR 2005:n automaattisesti. Merkittävä etu – varsinkin ravintoloiden käytössä – on suojausluokan IP55 mukainen alumiinirunko, joka suojaa infrapunaputkea luotettavasti tuulelta ja sateelta.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • neljä lämpötehoa, enintään 2000 wattia
  • laadukas ja pitkäikäinen carbon-infrapunaputki paloaika noin 10 000 tuntia, 90 % vähemmän valoa
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen

Infrapunalämmitin IR 2005 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään infrapunalämmitin IRS 2005 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 199,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitus viikolla 12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*