Öljylämmitin IDE 20 D – jälleen varastossa!

banner_ide20d_banner

Öljylämmitin IDE 20 D oli valtavan kysynnän vuoksi hetkellisesti loppuunmyyty, mutta nyt sitä on taas saatavana. Pieni öljylämmitin on yhtä kompakti, kätevä ja joustava kuin ennenkin. Se lämmittää niin jäätävillä rakennustyömailla kuin jääkylmissä varastoissa ja halleissakin.

Näin se toimii

Tätä taloudellisempaa lämmitystä saa etsiä: innovatiivisen tekniikkansa ansiosta öljynkulutus on vain noin 1,2 litraa tunnissa, kun laitteen luotettava lämmitysteho on 20 kW! Kompressori syöttää polttoainetta, ja jäljellä olevan polttoaineen määrä voidaan lukea kätevästi säiliön näytöstä. Lämpötila säädetään integroidulla termostaatilla.

Lämmittimeen voidaan myös liittää lisävarusteena saatava ylimääräinen termostaatti, jossa on 25 metrin jatkojohto, mikäli öljylämmitin ei ole lämmitettävän kohteen vieressä tai lähellä. Öljylämmitin soveltuu erinomaisesti myös ulkokäyttöön vaativissa olosuhteissa, sillä kestävä runko on kahteen kertaan maalattua materiaalia ja se sisältää kaapelikelan ja polttoainesäiliön.

Neljä lyömäntöntä etua:

  • Erityisen taloudellinen ratkaisu
  • Integroitu polttoainesäiliö polttoainemittareineen
  • Elektroninen syttymissuoja
  • Ylikuumenemissuoja

Edullinen tapa olla palelematta!

Tilaa jo tänään öljylämmitin IDE 20 D, normaalisti 365,80 €, nyt tarjoushintaan vain 199,95 € sis. alv.– nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*