Uusi kosteusilmaisin BM31 jälleen saatavana!

tro_blog_BM31-Feuchtindikator_banner

Uusi kosteusmittarimme oli tuskin saapunut valikoimaamme, kun se olikin jo loppuunmyyty. Niin erinomaiset olivat mittarin edut rakennusmateriaalien ja puutavaran indikatiivisessa kosteusmittauksessa! Lisäksi mittarin uusi ulkoasu miellytti asiakkaitamme. Ei siis ihme, että mittari lähes vietiin käsistä – mutta onneksi BM31 on nyt jälleen saatavana!

BM31 -mittarin uusi ergonominen muotoilu helpottaa tuntuvasti työtä, kun on paikannettava pinnan lähellä piilevä kosteus. Esimerkiksi rakennustyömaalla voidaan tarkastaa seinien kuivuminen ennen rappausta. Yhtälailla mittarilla voidaan etsiä kosteita kohtia vanhojen rakennusten kunnostustöissä. BM31 -kosteusilmaisimen huomattava etu on materiaalia rikkomaton dielektrinen mittaustekniikka. Laite mittaa tutkittavan materiaalin kosteuden 5 – 40 mm:n syvyydeltä.

Näin se toimii

Pinnan koskettaminen riittää: antureita tai elektrodeja ei tarvitse upottaa mitattavaan materiaaliin. Mittaustulokset esitetään digitseinä skaalalla 0–100 selkeässä taustavalaistussa näytössä. Napin painalluksella voidaan tarkastella juuri mitatun arvon lisäksi muita lisätietoja, kuten minimi- ja maksimiarvoja. Jos huomaat kesken mittauksen, ettei sinulla ole välineitä tuloksen kirjaamista varten, voit käyttää pitotoimintoa ja ”jäädyttää” mittaustuloksen.

Neljä hyvää etua:

  • 100 prosenttisesti Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • kosteuden jakautumisen mittaus materiaalia rikkomatta
  • minimi- ja maksimiarvo sekä pitotoiminto
  • valaistu näyttö

Kuten sanottu, uusi BM31 on jälleen saatavana. Vielä!

Tilaa uusi kosteusmittari BM31, normaalisti 98,94 €, nyt vain 64,95 € sis. alv –Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*