Sähkölämmitin TDS 10 M pitää jalat lämpiminä ulkojuhlissa!

tro_blog_TDS10M_banner

Nyt kun kevät on päivä päivältä lähempänä, saatetaan grilli jo ottaa käyttöön. Samalla kun kauden ensimmäiset grillimakkarat tirisevät ritilällä, voidaan lämmitellä käsiä grillin yläpuolella. Varovaisuus on kuitenkin paikallaan! Kevätaurinko on petollinen: vilustuminen uhkaa helposti, kun maapohja on vielä kylmä. Ehdotuksemme kylmän torjuntaan on lämpöpuhallin TDS 10 M. Se pitää jalatkin miellyttävän lämpiminä!

Voi itku! Vilustuminen heti kevään alussa; nuha ja kuume. Pahimmassa tapauksessa päiväkausia kestävä flunssa. Näin on käynyt yhdelle jos toisellekin, kun kevätaurinko houkuttelee vähentämään vaatekertaa.  Flunssa voidaan kuitenkin välttää: Pieni sähkölämmitin asetetaan ulkona ruokapöydän päälle tai alle, missä se tuottaa miellyttävän lämmintä ilmaa edullisesti ja ennen kaikkea nopeasti. Toisin sanoen: ei enää kylmiä jalkoja!

Näin se käy

TDS 10 M –lämpöpuhaltimen pitkäikäinen PTC-keramiikka kuumentaa ilmaa erittäin nopeasti. Toisin kuin hehkulankalämmittimet, keraaminen lämmitin ei polta pölyä eikä siten kuormita ilmaa ylimääräisellä lentopölyllä – todellinen etu muillekin kuin allergikoille! Lisäksi PTC-vastuksen ansiosta lämmitin säätää tehon kulutusta automaattisesti ympäristön lämpötilan mukaan, suojaa ylikuumentumiselta ja vakuuttaa 2 kW:n lämmitysteholla sekä hiljaisella käyntiäänellä. Haluttu lämpötila voidaan säätää portaattomasti integroidulla termostaatilla.

Neljä hyvää etua:

  • kaksiportainen lämpötilan säätö
  • integroitu termostaatti pitää lämpimän ilman virtauksen tasaisena
  • ylikuumenemissuoja sekä lämpösuojattu puhallinmoottori
  • keraaminen PTC-lämpövastus

Sopii kuin sinappi makkaran kanssa: Grillaus ja lämpö!

Tämä elegantti ja järkevä ratkaisu pitää huolen siitä, että ulkojuhlissa on aina lämmintä. Tilaa sähkölämmitin TDS 10 M, normaalisti 48,36 € , nyt vain 17,94 € sis. alv. Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*