Raikkautta liikkuvassa kodissa

tro_blog_frische_im_wohnmobil_banner

Kahvin keitto, käytetty ilma ja suihkusta vapautuva höyry: Pienen asuntovaunun tai -auton sisäilma huononee nopeasti. Kostea ilma jäähtyy seinille ja ikkunoihin, jolloin kosteus tiivistyy. Seurauksena ovat ummehtunut haju, homehtuminen ja erittäin huono näkyvyys huuruisten ikkunoiden läpi.

Trotecin TTK-E-S-sarjan ilmankuivain liikkuvien neljän seinän sisällä lisää mukavuutta. Tehokkaat laitteet poistavat kosteuden ilmasta erittäin nopeasti. Parasta laatua, tietenkin Trotecilta!

Raikkautta liikkuvassa kodissa

Karavaanarit heräävät keväällä talviunestaan. Pyörillä liikkuva mökki siivotaan ja huolletaan, jotta asuntoauto tai –vaunu on valmis pienelle tai suurelle matkalle ensimmäisten kauniiden päivien saapuessa. Muutama asia pitää olla tarkistettuna ennen lähtöä: Ensinnäkin on luonnollisesti selvitettävä, tarvitaanko katsastus tai kaasu- ja kosteustarkastus. Sitten on tarkastettava akun toimivuus, samoin kaikkien sähkölaitteiden kunto. Entä onko vesijärjestelmä täysin toimiva tauon jälkeen? Toimiiko kaasulaitteisto? Kyllä? Mainiota! Matka voi alkaa.
Mukavuuden ja turvallisuuden kannalta asuntovaunun on oltava muutakin kuin toimintakuntoinen. Myös sisäilman on oltava kunnossa. Sisätilat on puhdistettava perusteellisesti. Pitkän talvitauon aikana tilaan on luultavasti kertynyt kondenssivettä, joka aiheuttaa tunkkaista hajua ja pahimmillaan hometta.

Varaudu ajoissa

Kondenssiveden kertymisen aiheuttamat ongelmat voidaan estää kuivattamalla asuntovaunu säännöllisesti talvitauon aikana. Tehokas, siirrettävä ilmankuivain on silloin erinomainen apuväline. Laitetta kannattaa käyttää säännöllisesti asuntoautossa, jotta kosteus ja epämiellyttävä haju pysyvät poissa. Trotecin TTK-E-S-sarjan ilmankuivaimet ovat erityisen tehokkaita. Ne ovat miellyttävästi muotoiltuja ja erittäin suorituskykyisiä. Helppokäyttöiset laitteet sopivat jokaiseen asuntovaunuun, toimivat hiljaisesti ja niiden hinta-laatusuhde on erinomainen.

Joka käyttöön sopiva malli

TTK-E-S-sarjan ilmankuivaimia on on saatavana 20 eri versiota. Esimerkiksi kompakti aloitusmalli TTK 24 E poistaa 10 litraa päivässä. Lujatekoinen TTK 122 E on sarjan tehokkain ilmankuivain, poistaen jopa 40 litraa vettä päivässä, joten se sopii suuriinkin tiloihin. Laitteissa on tietenkin ylitäyttösuoja, joka ilmoittaa vesisäiliön tyhjentämistarpeesta. Kertyneen veden poisto letkulla on erityisen käytännöllistä, kun laitetta käytetään pitkäjaksoisesti ilman valvontaa. Sarjan kaikissa malleissa on kondenssiveden poistoliitäntä, johon voi asentaa puutarhaletkun. Vesi valuu silloin letkua pitkin suoraan lattiakaivoon.

Raitista ilmaa matkalle

Ilmankuivain kannattaa myös ehdottomasti ottaa mukaan matkalle. Siitä on monenlaista hyötyä. Kostea ilma tiivistyy suihkun ja ruoanvalmistuksen sekä myös yön jälkeen asuntoauton tai -vaunun kalusteisiin, seiniin ja ikkunoihin. Käytännöllinen ilmankuivain otetaan nopeasti käyttöön, jolloin ikkunat kirkastuvat ja sisällä on vain miellyttävän raitista ilmaa. Liitä sähköverkkoon, paina nappia ja tulkoon raikkaus. Helppoa kuin mikä!

TTK-E-S-sarjan ilmankuivain tarjoaa monia etuja

  • joustavat käyttömahdollisuudet
  • helppokäyttöisyys
  • tehokas mutta hiljainen
  • suojaa kosteustahroilta, ummehtuneelta hajulta ja homeelta
  • monipuolisessa mallistossa on joka tarpeeseen sopiva laite
  • hinta-laatusuhde on erinomainen

Asia siis selvä. Tilaa sopiva ilmankuivain verkkokaupastamme. Hinnat alkaen 89,95 € sis. alv.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*