UUSI Konvektori TCH 23 E: 2 000 W lämpöä, kaksi tehoa, turbopuhallin, virtaa säästävä termostaattiohjaus, helppokäyttöinen

Kaasun ja öljyn kallistuessa on mietittävä, kannattaako talon ja asunnon jokaista huonetta lämmittää jatkuvasti. Tässä tulee käytännöllinen ja energiatehokas vaihtoehto: Siirrettävä uusi lämpöpatteri TCH 23 E tuo kotoista lämpöä ja nykyaikaista muotoilua huoneisiin ja työtiloihin, joita käytetään vain harvoin tai ei ole liitetty keskuslämmitykseen. Kytke virta, valitse lämpötila ja nauti, halutessasi myös turbonopeasti, miellyttävästä lämmöstä – älykäs termostaatti säätää lämpötilaa täysin automaattisesti ja minimoi siten sähkön kulutuksen.

Konvektorissa TCH 23 E on kaksiportainen lämpöelementti, jonka lämpötehoksi voi valita 1 000 tai 2 000 wattia. Konvektorilla voi lämmittää nopeasti enintään 24 m²:n tai 60 m³:n kokoisia tiloja – laitetta voi käyttää lisälämmönlähteenä olo- ja makuuhuoneissa, mutta myös kuistien, harrastetilojen, autotallien ja kellarien nopeana lämmittimenä. Termostaattiohjaus varmistaa konvektorin aina ilahduttavan taloudellisen käytön – vaikka energian hinta kallistuu. Kaikki haluavat varmasti nopeaa lämpöä kylminä päivinä. Kompaktissa konvektorissa on siksi erikseen kytkettävä turbopuhallin, joka nopeuttaa ilman kiertoa ja lämmön jakautumista. Pääset nauttimaan turbon vauhdittamista hyvinvointilämpötiloista!

Näin se käy

KonvektorinTCH 23 E integroitu termostaattiohjaus on sekä käytännöllinen että energiaa säästävä, sillä se säätää sisälämpötilan halutuksi täysin automaattisesti. Halutun lämpötilan voi säätää mukavasti ja portaattomasti sivuun sijoitetulla kierrettävällä termostaatilla. Laitteet älykkäät lämpötilatunnistimet alkavat seurata jatkuvasti lämpötilaa ja säätävät lämpötehon halutun lämpötilan mukaan. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, lämmitin kytkeytyy pois, kunnes lämmitystä tarvitaan taas. Termostaattiohjaus tekee TCH 23 E:stä myös ihanteellisen pakkasvahdin.

Kaksinkertaisen turvallisuuden varmistavat TCH 23 E:n ylikuumenemis- ja kaatumissuoja. Jos konvektori kaatuu vahingossa tai kuumenee liikaa, kun päälle on asetettu varomattomasti vaatteita, virta katkeaa automaattisesti. Elegantit kädensijat helpottaa laitteen sijoittelua ja varastointia. Kevyen konvektorin voi kantaa käden käänteessä huoneesta toiseen tai varastoida komeroon. Suuret jalat – mukana asennusvalmiina – pitävät laitteen tukevasti pystyssä.

Kaikkien TCH‑E‑sarjan konvektorien  tavoin TCH 23 E:n toiminta perustuu tasaiseen konvektiolämpöön. Konvektiolämpö nousee modernisti muotoillusta aukosta ylöspäin ja jakautuu nopeasti koko tilaan. Lämpö leviää tasaisesti kaikkialle, joten yksittäisten alueiden lämpeneminen liikaa tai liian vähän estyy.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • jopa 2 000 W:n teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä
  • kaksi tehoporrasta (1 000 W / 2 000 W)
  • turbopuhallin nopeutta ilman kiertämistä
  • portaaton termostaattisäätö

Konvektori TCH 23 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 23 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 57,25 € sis. alv:n . – nyt Trotec-verkkokaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*