Digitaalinen juotosasema PSIS 10-230V: lämpötilaohjattu 60 W:n juotosasema (200–450 °C), sisältäen 3 kärkeä ja 2 tinarullaa – jälleen saatavana.

Lämpötilaohjattu juottaminen ja juotoksenpoisto ilman pitkiä lämmitysaikoja. Rikkinäisistä kaapeliliitännöistä, viallisista liittimistä ja piirilevyjen korjaamisesta aina herkästi särkyvien moduulien pitävään ja turvalliseen liittämiseen pienoismallien valmistuksessa. 60 W:n PSIS 10-230V -juotosasema tarjoaa nopean ja tasaisen työskentelylämpötilan lämpötila-alueella 200–450 °C kaikkiin juottotöihin. Mikä parasta, vakiotoimituksemme sisältää valmiiksi kaikki lisävarusteet, jotka erikseen ostaminen tulee usein kalliiksi!

Juotosaseman digitaalisen sydämen muodostaa kompakti perusasema, jossa on säilytyslokerot juotokselle ja juottokärjille sekä helposti saatavilla oleva ohjaustaulu, jossa on digitaalinen LC-näyttö. Kolme lämpötilatasoa voidaan valita kätevästi yhdellä napin painalluksella ja hienosäätää 10 °C:n askelin. Ja tukeva juottokolviteline takaa vakaan kiinnityksen.

Edut lyhyesti – digitaalinen juotosasema PSIS 10-230V …

  • Tarjoaa 60 W:n tehollaan nopean ja tasaisen työskentelylämpötilan lämpötila-alueella 200–450 °C kaikkiin juottotöihin.
  • On varustettu helposti saatavilla olevalla ohjaustaululla, jossa on digitaalinen LC-näyttö. Kolme lämpötilatasoa voidaan valita siitä kätevästi yhdellä napin painalluksella ja hienosäätää 10 °C:n askelin. Kun asema kytketään päälle, se käynnistyy aina viimeksi käytetyllä lämpötila-asetuksella.
  • Selkeä segmenttinäytöllä varustettu LC-näyttö ilmoittaa yhdellä silmäyksellä seuraavat tiedot:
    • juottokolvin lämmitystila (kahdeksanportainen lämmitysnäyttö)
    • esivalittu lämpötila (200 °C, 300 °C tai 400 °C)
    • juottokärjen lämpötila (200–450 °C).
  • Ergonomisesti muotoiltu hieno juottokolvi on varustettu liukumattomilla softgrip-levyillä, ja se takaa miellyttävän ja joustavan työskentelyn 120 cm:n pituisen kaapelin ansiosta. Kuumennusvaiheen tai taukojen aikana juottokolvi voidaan asettaa turvallisesti lämmönkestävästä muovista valmistetun juottokolvin pidikkeen kierteisiin.
  • Ruuvikierteiset juottokärjet voidaan vaihtaa hetkessä ja ilman työkaluja kiertämällä ne yksinkertaisesti sisään ja ulos.
  • Jo vakiotoimitus sisältää tarvittavat lisävarusteet, niin että voit aloittaa juottamisen välittömästi myös vaativien tarkkuutta vaativia töiden osalta: juottokolvin pidike, 3 leveydeltään erilaista juottokärkeä, 2 halkaisijaltaan erilaista juotostinarullaa ja juottosieni.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 60 W:n digitaalinen juotosasema ja lämpötilan kestävä juottokolvi
  • Nopea kuumenemisaika, vain n. 60 sekuntia, sekä erinomainen lämpötilavakavuus.
  • Suuri, hyvin luettavissa oleva LC-näyttö.
  • 3 esiohjelmoitua lämpötila-arvoa.

Digitaalinen juotosasema PSIS 10-230V – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi digitaalinen juotosasema PSIS 10-230V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 24,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Saat digitaalisen juotosaseman PSIS 10-230V lisäksi juottokolvin pidikkeen, 3 x juottokärkeä, 1 x juotostina Ø 1,0 mm, 1 x juotostina Ø 1,5 mm sekä juottosieni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*